Werken en leren bij HOZO

Wij vinden het belangrijk dat de sfeer binnen HOZO goed is, je voldoende mogelijkheden hebt om jezelf te blijven ontwikkelen (wij bieden onder andere e-learning en een uitgebreid aanbod aan bij- en nascholing) en werk en privé goed in balans zijn.

Onze vacatures

HOZO is een kleine, maar uiterst actieve organisatie die de kwaliteit van zorg hoog in het vaandel heeft. Ons doel is ertoe bijdragen dat iedereen in Hillegom op een zelfredzame en zo aangenaam mogelijke manier invulling kan geven aan zijn of haar leven.

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen die onze teams willen versterken, dus bekijk snel onze actuele vacatures! Staat de vacature voor jouw droombaan er niet bij? Neem dan gerust contact op met onze afdeling p&o via hr@hozo.nl of 0252 576 500 om de mogelijkheden te bespreken.

Ben je enthousiast over een van onze vacatures en wil je het liefst direct aan de slag? Stuur dan jouw sollicitatie met cv naar hr@hozo.nl. Binnen een week ontvang je een reactie van ons.

Je kunt ook op onze vacatures solliciteren via indeed.nl. Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan een ‘alert’ aan en ontvang een e-mail als er een nieuwe vacature is geplaatst. Of volg ons op LinkedIn.

Ben je je nog aan het oriënteren op werken of leren in de zorg? Kijk dan eens op de website ontdekdezorg.nl. Op deze website vind je veel informatie over beroepen, opleidingen en vacatures in de zorg en kun je persoonlijk advies vragen.

Medewerker huishouding (thuiszorg)

Ben je enthousiast, energiek en zorgzaam? Vind je het leuk om onze cliënten te helpen met hun huishouding? Dan zijn we op zoek naar jou!

Team Huishouding WMO
De cliënten van het team Huishouding WMO wonen zelfstandig thuis. Zij zijn niet in staat om zelf het gehele huishouden te
doen. Eén of meerdere dagen per week komt de medewerker huishouding langs om te helpen. Het werk wordt gedaan in de ochtenden en in de middagen, op doordeweekse dagen.

Wat ga je doen?
Je gaat huishoudelijk werk doen bij de cliënt thuis, rekening houdend met wat de cliënt nog zelf kan. Voorbeelden van taken zijn stofzuigen, ramen zemen, afwassen en de was doen. Je overlegt met de cliënt over wie wat doet, en in welke volgorde.

Je wordt zoveel mogelijk iedere week bij dezelfde cliënten ingepland, zodat je hen leert kennen. Je signaleert en rapporteert bijzonderheden in het zorgdossier. Je maakt onderdeel uit van het team Huishouding WMO. Je werkdagen wisselen per week.

Wij vragen
Cliëntgerichtheid staat bij jou hoog in het vaandel. Je bent flexibel en proactief.
Je kunt zelfstandig werken en je levert een bijdrage aan het team.

Ervaring in het werken met kwetsbare ouderen is een pre. Je bent in staat je eigen werk te organiseren en je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal.

Wij bieden
– Prettige werksfeer
– Salaris volgens CAO VVT in FWG 15, met een goede pensioenopbouw en een vaste eindejaarsuitkering
– Een contract voor bepaalde tijd met de mogelijkheid tot verlenging
– Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling via e-learning en interne cursussen
– Mogelijkheid om op termijn en bij goed functioneren door te groeien naar een functie in de zorg

Interesse?
Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Carina van Dijk, coördinator Zorg. Zij kan je vragen beantwoorden. Ze is bereikbaar via telefoonnummer 0252-576500.

Solliciteren
Ben je enthousiast? Graag ontvangen we je sollicitatie met CV per e-mail via hr@hozo.nl. Je krijgt binnen een week een reactie.

Bij indiensttreding zullen we een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) voor je aanvragen. De kosten van de VOG worden door ons vergoed.

Lid Raad van Toezicht - Kwaliteit en Veiligheid

Stichting HOZO
Stichting HOZO is een organisatie voor ouderenzorg in Hillegom. De organisatie bestaat uit 3 moderne woonzorglocaties, een team dat thuiszorg biedt en een verpleegkundig- en behandelteam dat HOZO-breed werkt. Er werken ruim 300 medewerkers en 150 vrijwilligers. HOZO is een uiterst actieve organisatie die de kwaliteit van zorg hoog in het vaandel heeft. Ons doel is ertoe bijdragen dat de inwoners van Hillegom op een zelfredzame en zo aangenaam en plezierig mogelijke manier invulling kunnen geven aan hun leven.

De ambitie van HOZO zoals vastgelegd in het strategisch plan 2020-2024 is gericht op de verdere transformatie van de woonzorglocaties naar verpleeghuiszorg en het ondersteunen van het langer thuis wonen middels thuiszorg en de ontwikkeling van verpleeghuiszorg thuis. In samenwerking met gemeente, woningbouwcorporatie en ontwikkelaars zijn plannen ontwikkeld om in de woonzorgzones rondom de woonzorglocaties deze ambitie de komende jaren te realiseren. HOZO is financieel gezond. De woonzorgcentra, de thuiszorgtak en de dagverzorging zijn houder van het gouden PREZO-kwaliteitskeurmerk.

Meer informatie over onze organisatie en het organisatiebeleid vindt u op www.hozo.nl.

Profiel lid raad van toezicht Kwaliteit en Veiligheid
De raad van toezicht bewaakt de inhoudelijke koers van HOZO en ziet toe op een verantwoord financieel beheer. De raad van toezicht toetst het beleid van het bestuur vanuit een strategisch perspectief systematisch en permanent tijdens haar tweemaandelijkse vergaderingen met de bestuurder. Daarnaast fungeert de raad als klankbord voor de bestuurder, houdt zich inhoudelijk op de hoogte van het reilen en zeilen van de organisatie en bezoekt de locaties regelmatig. De raad van toezicht heeft beslissingsbevoegdheid bij besluiten die strategisch van aard zijn. De raad van toezicht kenmerkt zich door een open en reflectieve manier van samenwerken.

De raad van toezicht bestaat uit vijf personen die ieder een eigen aandachtsgebied beheersen. Per 1 augustus 2021 ontstaat, door het aftreden van een lid van de raad een vacature. Gelet op de huidige samenstelling van de raad zijn wij op zoek naar een kandidaat met inhoudelijke kennis en ervaring op het gebied van zorg, kwaliteit en veiligheid in de ouderen- en thuiszorg. Gezien de positie van HOZO in de gemeenschap, is gevoel en betrokkenheid bij het houden van toezicht bij een lokale ouderenzorgorganisatie een noodzaak. Binnen de raad van toezicht wordt gewerkt volgens de uitgangspunten en principes van de vigerende Zorgbrede Governancecode. Bekendheid hiermee strekt tot aanbeveling. Het lid van de raad van toezicht heeft een academisch werk- en denkniveau en tijd en energie om de functie in te vullen.

Overige functie-eisen
– Maatschappelijke, regionale betrokkenheid;
– Kennis van en ervaring met ouderenzorg en bereidheid om zich in de dynamiek van de sector van de ouderenzorg en thuiszorg te verdiepen en in staat om deze ontwikkelingen te vertalen naar kwaliteit en veiligheid van zorg;
– In staat om zorginnovatie binnen de organisatie te stimuleren;
– Overziet het gehele terrein van ‘zorg, kwaliteit en veiligheid’ vanuit zowel het perspectief van de organisatie, de cliënt als de medewerker;
– Bestuurlijke kwaliteit en een medische of zorginhoudelijke achtergrond en opleiding;
– Een juiste balans tussen betrokkenheid en bestuurlijke afstand;
– Het vermogen om advies en toezicht in teamverband uit te kunnen oefenen;
– Integriteit, verantwoordelijkheidsgevoel en een onafhankelijke opstelling;
– Het vermogen om vanuit een strategisch perspectief het beleid van HOZO en het functioneren van de raad van bestuur te toetsen;
– Inzicht in de eisen die kwaliteit, doelmatigheid en continuïteit aan een professionele zorgorganisatie stellen;
– Open, betrokken instelling, de bereidheid om daarop aangesproken te worden dan wel anderen daarop aan te spreken en in staat tot zelfreflectie.

Reageren
Indien u geïnteresseerd én aantoonbaar gekwalificeerd bent voor bovengenoemde functie verzoeken wij u vóór 20 juni aanstaande te reageren via l.warmerdam@hozo.nl. Naast uw CV ontvangen wij graag uw brief met uw motivatie.

Indien u vragen heeft kunt u contact opnemen met de voorzitter van de raad van toezicht dhr. H.G. Waling, tel. 0651546689.

Een integriteitstoets kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Een strikt vertrouwelijke behandeling van reacties wordt gegarandeerd.

Adviseur beleid & kwaliteit

Zet jij je verpleegkundige expertise in om onze processen te verbeteren? Combineer jij praktijkervaring met een overstijgende blik? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat ga je doen?
Onze processen zijn gericht op het herstel, de gezondheid, de vitaliteit en het welzijn van onze cliënten. Jij hebt hierop een analytische en overstijgende blik. Jij volgt de ontwikkelingen op verpleegkundig gebied en daarbuiten: o.a. digitalisering, wet- en regelgeving, zorgfinanciering. Je bewaakt en bevordert de kwaliteit van de zorg. Je adviseert en ondersteunt het management op het gebied van zorgbeleid, zorgprocessen, zorginnovatie en algemeen beleid voor de organisatie. Je bent de schakel tussen het behandelteam en de bestuurder. Je doet voorstellen voor  verbetering, inclusief plan van aanpak en begroting. Je leidt projecten. Zo draag jij bij aan de realisatie van organisatiebredekwaliteitsverbetering.

Het stafbureau
De adviseur beleid & kwaliteit hoort bij het stafbureau. Daar werken 10 medewerkers aan kwaliteit, beleid, opleiding en HR. Er wordt op een prettige en professionele manier samengewerkt. Je kunt terugvallen op je collega’s en op de coördinator. Vanuit het stafbureau houd je contact met collega’s uit alle teams, zowel zorg als ondersteuning. Je werkt nauw samen met de coördinatoren.

Wat vragen wij?
Door te luisteren en te analyseren weet jij snel waar de behoeftes en knelpunten liggen. Vervolgens ga jij proactief en tactvol te werk. Je brengt je eigen kennis, visie en ideeën in. Je hebt een positieve, lerende houding en je draagt bij aan een veilig leerklimaat. Je bent een doorzetter. Met jouw communicatieve vaardigheden en organisatiesensitiviteit weet jij weerstanden te overwinnen.

Je beschikt over een hbo-diploma Verpleegkunde, bij voorkeur aangevuld met een masteropleiding op het gebied van kwaliteit en gezondheid. Je hebt ervaring met het leiden van projecten. Je hebt ervaring in de zorg. Ervaring met zorgapplicaties en inzicht in zorgfinanciering is een pre. Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op je vakgebied.

Wat bieden wij?
Een uitdagende functie in een kleinschalige, professionele organisatie met een prettige werksfeer
Arbeidsvoorwaarden volgens cao VVT, met goede pensioenopbouw en een vaste eindejaarsuitkering
Inschaling in FG 55 of 60, afhankelijk van kennis en ervaring
Interne sollicitanten bieden we een terugkeergarantie

Informatie
Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Marije Klein, bestuurssecretaris/coördinator stafbureau, via telefoonnummer 0252 – 576 500. Of bel of app via 06-10087390.

Graag ontvangen we je sollicitatie met CV per e-mail via hr@hozo.nl, uiterlijk op 20 juni.

Bij indiensttreding zullen we een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) voor je aanvragen. De kosten van de VOG worden door ons vergoed.

Verzorgende IG (intramuraal)

Staat het welbevinden van cliënten bij jou voorop? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?
Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het verlenen van dagelijkse zorg aan onze cliënten, gebaseerd op de afspraken uit het individuele zorgplan. Je levert met plezier en toewijding een professionele bijdrage aan het welbevinden van onze cliënten.

• Je verricht zelfstandig ADL-werkzaamheden en zorgtaken conform het zorgplan;
• Je verricht eenvoudige verpleegtechnische handelingen conform het zorgplan;
• Je signaleert en rapporteert bijzonderheden;
• Je registreert de erleende zorg in het zorgdossier;
• Je neemt deel aan cliëntbesprekingen;
• Je signaleert wijzigingen met betrekking tot de gezondheidstoestand van de cliënt, rapporteert deze aan de evv’er en doet voorstellen voor aanpassing van het zorgplan.

Wat vragen wij?
Je bent in het bezit van het diploma Verzorgende IG. Je hebt ervaring met het werken met kwetsbare ouderen. Wij vinden het belangrijk dat je affiniteit hebt met mensen met dementie Cliëntgerichtheid staat bij jou hoog in het vaandel. Je bent flexibel, collegiaal en proactief. Je kunt zelfstandig werken en je beschikt over goede communicatieve vaardigheden.

Als je bij ons in dienst komt, vragen wij je om een Verklaring omtrent gedrag (VOG). De kosten hiervan worden door ons vergoed.

Wat bieden wij?
• Dankbare cliënten;
Prettige werksfeer;
• Salaris volgens CAO VVT, FWG 35, met een goede pensioenopbouw en een vaste eindejaarsuitkering;
• Een contract voor een jaar met de mogelijkheid tot verlenging;
• We werken met een digitaal rooster waarin je je voorkeur kunt aangeven;
• Volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling via e-learning en interne cursussen;
• Mogelijkheid om door te stromen naar een leerwerkplek, zoals een BBL Verpleegkundige niveau 4
.

Interesse?
Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Liesbeth van Uunen, coördinator zorg. Zij is bereikbaar via 0252 576 500. Of bel of app naar 06 834 44 24.

Solliciteren?
Ben je enthousiast en aantoonbaar gekwalificeerd voor deze functie? Dan ontvangen wij jouw sollicitatiebrief met cv graag via hr@hozo.nl. Binnen een week krijg je reactie!

Helpende niveau 2 Plus

Heb jij oog voor de cliënt? En vind je het fijn om samen met je collega’s te zorgen voor onze cliënten? Neem dan contact met ons op!

Wat ga je doen?
Je verleent de dagelijkse zorg aan cliënten zoals afgesproken in het Zorgplan. Zo help je onze cliënten bij het opstaan, wassen en aankleden. Ook verricht je huishoudelijke werkzaamheden, deel je medicatie en ondersteun je bij eet- en drinkmomenten. Samen met je collega’s zorg je voor het welbevinden van onze cliënten.

Wat bieden wij?
– Prettige werksfeer
– Arbeidsvoorwaarden conform cao VVT, FWG 25, met een goed pensioen en een vaste eindejaarsuitkering
– Een contract voor een jaar met de mogelijkheid tot verlenging
– We werken met een digitaal rooster waarin je je voorkeur kunt aangeven
– Volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling via e-learning en interne cursussen
– Mogelijkheid om door te stromen naar een leerwerkplek, zoals een interne opleiding Verzorgende C of een BBL Verzorgende niveau 3 IG

Wat vragen wij?
– Je bent in het bezit van het diploma Helpende Zorg & Welzijn mbo-niveau 2
– Je hebt ervaring met onze doelgroep: kwetsbare ouderen, je hebt affiniteit met cliënten met dementie
– Je hebt ervaring met het verlenen van de dagelijkse zorg
– Je bent bevoegd medicatie te delen
– Je bent een energiek, vrolijk en toegankelijk persoon, je legt makkelijk contact met cliënten en collega’s
– Je bent flexibel en proactief
– Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken

Interesse?
Heb je vragen? Neem dan contact op met Liesbeth van Uunen, coördinator zorg, of Harriët van der Meer, adviseur P&O. Je kunt hen bereiken via telefoonnummer 0252-576500. Of stel je vraag via Indeed. Je mag ook bellen of whatsappen op 06-13762483.

Solliciteren?
Ben je enthousiast? Graag ontvangen we je sollicitatiebrief met cv via hr@hozo.nl. Je krijgt binnen een week een reactie.

Bij indiensttreding zullen we een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) voor je aanvragen. De kosten van de VOG worden door ons vergoed.

Verzorgende C

Staat het welbevinden van cliënten bij jou voorop? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat ga je doen?
– Je biedt zorg en ondersteuning aan de cliënten die in één van onze woonzorglocaties wonen;
– Je helpt onze cliënten met de dingen die ze zelf niet meer kunnen, zoals opstaan, wassen, aankleden, medicijnen innemen, eten, drinken en naar bed gaan;
– Je registreert de verleende zorg in het zorgdossier;
– Je signaleert en rapporteert bijzonderheden en je onderneemt zo nodig actie;
– Je neemt deel aan cliëntbesprekingen;
– Je doet voorstellen voor aanpassing van het zorgplan.

Wat vragen wij?
Je bent in bezit van het diploma verzorgende C ofwel het mbo diploma Verzorgende niveau 3 (niet IG).

Cliëntgerichtheid staat bij jou hoog in het vaandel. Je hebt ervaring met de zorg voor kwetsbare ouderen. Wij vinden het belangrijk dat je affiniteit hebt met cliënten met dementie.

Verder beschik je over goede communicatieve vaardigheden. Je bent flexibel, collegiaal en proactief. Je kunt zelfstandig werken.

Wat bieden wij?
– Dankbare cliënten
– Prettige werksfeer
– Salaris volgens CAO VVT FG 30, met een goede pensioenopbouw en een vaste eindejaarsuitkering
– Een contract voor een jaar met de mogelijkheid tot verlenging
– Volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling via e-learning en interne cursussen
– De mogelijkheid om door te stromen in een BBL-opleiding, zoals de opleiding tot Verzorgende niveau 3 IG

Interesse?
Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Liesbeth van Uunen (06-83444424) of Annet Leeman (06-30898569), zij zijn beiden coördinator Zorg. Je kunt bellen of een bericht sturen via whatsapp. Je kunt hen ook bereiken via het algemene nummer 0252-576500. Of kom naar één van onze oriëntatiemiddagen!

Solliciteren?
Ben je enthousiast en gekwalificeerd voor deze functie? Graag ontvangen we dan je sollicitatiebrief met cv via hr@hozo.nl. Je krijgt binnen een week een reactie.

Bij indiensttreding zullen we een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) voor je aanvragen. De kosten van de VOG worden door ons vergoed.

Zorgstudenten voor flexpool

Doe jij de opleiding Verzorgende IG of Verpleegkundige en zoek je een bijbaan waarin je praktijkervaring kunt opdoen? Dan is dit je kans!

Wij zijn op zoek naar studenten die een van de volgende opleidingen volgen:
• MBO Verzorgende IG;
• MBO Verpleegkunde;
• HBO Verpleegkunde
én inmiddels met succes een stageperiode met ADL-ervaring hebben afgerond.

Wat ga je doen?
Je gaat aan de slag in een van onze zorgteams. Je verricht ondersteunende werkzaamheden. Zo help je cliënten bij het opstaan, wasssen en aankleden. Ook doe je huishoudelijke werkzaamheden en ondersteun je bij eet- en drinkmomenten. Samen met je collega’s zorg je voor het welbevinden van onze cliënten.

Wat vragen wij?
• Je volgt de opleiding Verzorgende IG of Verpleegkunde (MBO/HBO);
• Je hebt een stageperiode met ADL-ervaring met succes afgerond;
• Je bent enthousiast en hebt een positieve, lerende houding;
• Ruime beschikbaarheid;
• Je hebt ervaring met de zorg voor kwetsbare ouderen;
• Je werkt graag met mensen met dementie.

Als je bij ons in dienst komt, vragen wij je om een Verklaring omtrent gedrag (VOG). De kosten hiervoor worden door ons vergoed.

Wat bieden wij?
• Dankbare cliënten;
Prettige werksfeer;
• Een arbeidsovereenkomst van 0 tot 12 uur per week, in overleg te bepalen;
• Arbeidsvoorwaarden volgens CAO VVT, met een goede pensioenopbouw en een vaste eindejaarsuitkering;
• Uurloon op basis van jouw opleidingsachtergrond en (werk)ervaring;
• Volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, zowel vóór als na het behalen van je diploma.

Interesse?
Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Annet Leeman, coördinator zorg, of Harriët van der Meer, P&O-adviseur, via 0252 576 500.

Solliciteren?
Wil je op deze functie solliciteren? Dan ontvangen wij jouw sollicitatiebrief met cv graag via hr@hozo.nl. Binnen een week krijg je reactie!

Verzorgende IG (thuiszorg)

Ben jij op zoek naar een parttime functie waarin je écht iets voor mensen kunt betekenen? Kom dan werken wij ons team Zorg Thuis!

Wat ga je doen?
Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het verlenen van dagelijkse zorg aan onze cliënten, gebaseerd op de afspraken die gemaakt zijn in het zorgplan:
• je verricht zelfstandig ADL- werkzaamheden en zorgtaken conform het zorgplan;
• je verricht eenvoudige verpleegtechnische handelingen conform het zorgplan;
• je signaleert en rapporteert bijzonderheden;
• je registreert de verleende zorg in het zorgdossier;
• je neemt deel aan cliëntbesprekingen;
• je signaleert wijzigingen met betrekking tot de gezondheidstoestand van de cliënt, rapporteert deze aan de evv’er en doet voorstellen voor aanpassing van het zorgplan.

Wat vragen wij?
Je bent in het bezit van het diploma Verzorgende niveau 3 IG. Cliëntgerichtheid staat bij jou hoog in het vaandel. Je hebt ervaring in het werken met kwetsbare ouderen en bent in staat je eigen werk inhoud te geven. Wij vinden het belangrijk dat je affiniteit hebt met cliënten met dementie. Verder beschik je over goede communicatieve vaardigheden. Je bent flexibel, collegiaal en proactief. Je kunt zelfstandig werken.

Als je bij ons in dienst komt, vragen wij je om een Verklaring omtrent gedrag (VOG). Een VOG geeft aan dat jouw gedrag geen belemmering vormt voor deze functie. De VOG wordt door ons vergoed.

Wat bieden wij?
Kom jij ons team versterken? Dan bieden wij jou:
• dankbare cliënten;
• prettige werksfeer;
• salaris volgens CAO VVT, FWG 35;
• een contract voor een jaar met de mogelijkheid tot verlenging;
• flexibele werktijden
• volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling via e-learning en interne cursussen;
• mogelijkheid om door te stromen naar een leerwerkplek, zoals een BBL Verpleegkunde niveau 4.

Interesse?
Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Carina van Dijk, coördinator Zorg Thuis via telefoonnummer 0252 576 500. Of bel of app naar 06 109 94 354.

Solliciteren?
Ben je enthousiast en aantoonbaar gekwalificeerd voor deze functie? Dan ontvangen wij jouw sollicitatiebrief met cv graag via hr@hozo.nl. Binnen een week krijg je reactie!

Eerst verantwoordelijk verzorgende (intramuraal)

Staat bij jou het welbevinden van onze cliënten voorp en ben jij een kei in coördineren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?
Je verzorgt, begeleidt en verpleegt cliënten met somatische en/of psychogeriatrische problematiek in (een van) onze woonzorgcentra. Je verricht verpleegtechnische handelingen. Je stelt in overleg met de cliënt en/of familie het zorgplan op. Je coördineert en bewaakt de zorgverlening. In voorkomende gevallen geef je intensieve begeleiding aan cliënten, zoals psychosociale begeleiding in een terminaal stadium.

Wat vragen wij?
Je bent in het bezit van het diploma Verzorgende IG in combinatie met het diploma evv. Of je bent bereid om de opleiding evv te volgen. Cliëntgerichtheid staat bij jou hoog in het vaandel. Je bent flexibel, proactief en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Je kan goed zelfstandig werken en besluiten nemen en je levert een bijdrage aan de samenwerking in het team.

Bij indiensttreding vragen wij je om een Verklaring omtrent gedrag (VOG). Een VOG geeft aan dat jouw gedrag geen belemmering vormt voor deze functie. De VOG wordt door ons vergoed.

Wat bieden wij?
• Dankbare cliënten;
• Prettige werksfeer;
• Salaris volgens CAO VVT, met een goede pensioenopbouw en een vaste eindejaarsuitkering;
• Als verzorgende IG met diploma evv wordt je ingedeeld in FWG 40, als verzorgende IG in opleiding tot evv start je in FWG 35;
• Een contract voor een jaar met de mogelijkheid tot verlenging;
• We werken met een digitaal rooster waarin je je voorkeur kunt aangeven;
• Volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling via e-learning en interne cursussen;
• Mogelijkheid om een opleiding te volgen, zoals een BBL Verpleegkunde niveau 4.

Interesse?
Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met met Diana Stevens, coördinator zorg, via 0252 576500. Of bel of app naar 06 309 92 722.

Solliciteren?
Wil je op deze functie solliciteren? Dan ontvangen wij jouw sollicitatiebrief met cv graag via hr@hozo.nl. Binnen een week krijg je reactie!

Eerst verantwoordelijk verzorgende (thuiszorg)

Wil jij ervoor zorgen dat onze cliënten (langer) thuis kunnen blijven wonen? Dan zorgen wij ervoor dat jij je kunt blijven ontwikkelen!

Team Zorg Thuis
Het team Zorg Thuis biedt zorg en ondersteuning aan mensen die nog zelfstandig thuis wonen. Al onze cliënten wonen in Hillegom en een enkele in De Zilk. Het team bestaat uit helpenden (plus), verzorgenden C, verzorgenden IG en evv’ers. Met je diensttelefoon kun je tijdens je werk makkelijk contact opnemen met je collega’s. Ook kun je altijd terugvallen op ons verpleegkundig team.

Wat ga je doen?
Je verzorgt, begeleidt en verpleegt cliënten met somatische en/of psychogeriatrische problematiek. Je verricht verpleegtechnische handelingen. Je stelt in overleg met de cliënt en/of familie het zorgplan op. Je coördineert en bewaakt de zorgverlening. In voorkomende gevallen geef je intensieve begeleiding aan cliënten, zoals psychosociale begeleiding in een terminaal stadium.

Wat vragen wij?
Je bent in het bezit van het diploma Verzorgende IG in combinatie met het diploma evv. Of je bent bereid om de opleiding evv te volgen. Cliëntgerichtheid staat bij jou hoog in het vaandel. Je bent flexibel, proactief en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Je kan goed zelfstandig werken en besluiten nemen en je levert een bijdrage aan de samenwerking in het team.

Bij indiensttreding vragen wij je om een Verklaring omtrent gedrag (VOG). Een VOG geeft aan dat jouw gedrag geen belemmering vormt voor deze functie. De VOG wordt door ons vergoed.

Wat bieden wij?
• Dankbare cliënten;
• Prettige werksfeer;
• Salaris volgens CAO VVT, met een goede pensioenopbouw en een vaste eindejaarsuitkering;
• Als verzorgende IG met diploma evv wordt je ingedeeld in FWG 40, als verzorgende IG in opleiding tot evv start je in FWG 35;
• Een contract voor een jaar met de mogelijkheid tot verlenging;
• We werken met een digitaal rooster waarin je je voorkeur kunt aangeven;
• Volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling via e-learning en interne cursussen;
• Mogelijkheid om een opleiding te volgen, zoals een BBL Verpleegkunde niveau 4.

Interesse?
Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met met Carina van Dijk, coördinator Zorg Thuis, via 0252 576500. Of bel of app naar 06 109 94 354.

Solliciteren?
Wil je op deze functie solliciteren? Dan ontvangen wij jouw sollicitatiebrief met cv graag via hr@hozo.nl. Binnen een week krijg je reactie!

Verpleegkundige (intramuraal)

Ben jij een teamspeler, die de zorg voor onze cliënten goed weet te organiseren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?
Je werkt volledig mee in de zorgverlening in een vast zorgteam. In dat team heb je een coördinerende en coachende rol.
Je informeert collega’s en andere betrokkenen over de gevolgen van ziektebeelden en gezondheidsklachten voor het functioneren van cliënten en je bespreekt wat dit betekent voor de zorg voor die cliënten;
• Je ondersteunt, adviseert en coacht collega’s in hun (verpleegtechnisch) handelen;
• Je draagt bij aan een optimale communicatie tussen medewerkers, cliënten, vrijwilligers en familieleden. Voor een aantal cliënten ben je zelf de eerst verantwoordelijke;

• Je observeert, signaleert en rapporteert;
• Je ziet toe op naleving van de afspraken in het zorgplan.

Wat vragen wij?
Je bent in het bezit van minimaal het diploma MBO Verpleegkunde. Je hebt ervaring met het werken met kwetsbare ouderen. Wij vinden het belangrijk dat je affiniteit hebt met cliënten met dementie. Het welbevinden van de cliënt staat bij jou voorop. Daarnaast beschik je over goede communicatieve vaardigheden, ben je zelfstandig, daadkrachtig en neem je initiatief. Je ziet de vraag achter de vraag en je zoekt naar mogelijkheden om daaraan te voldoen.

Als je bij ons in dienst komt, vragen wij je om een Verklaring omtrent gedrag (VOG). De kosten hiervan worden door ons vergoed.

Wat bieden wij?
• Dankbare cliënten;
Prettige werksfeer;
• Salaris volgens CAO VVT, FWG 40 of 45 (afhankelijk van kennis en ervaring), met een goede pensioenopbouw en een vaste eindejaarsuitkering;
• Een contract voor een jaar met de mogelijkheid tot verlenging;
• We werken met een digitaal rooster, waarin jij je voorkeur kunt aangeven;
• Volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling via e-learning en interne cursussen;
• Mogelijkheid om door te stromen naar een functie in het Verpleegkundig Team.

Interesse?
Wil je meer weten over deze functie? Bel of app dan naar Liesbeth van Uunen, coördinator zorg Bloemswaard (06 834 44 424) of Annet Leeman, coördinator zorg Parkwijk (06 308 98 569). Je kunt hen ook bereiken via ons algemene nummer: 0252 576 500.

Solliciteren?
Ben je enthousiast en aantoonbaar gekwalificeerd voor deze functie? Dan ontvangen wij jouw sollicitatiebrief met cv graag via hr@hozo.nl. Binnen een week krijg je reactie!

Interieurverzorger schoonmaak (vakantiekracht)

Ben jij op zoek naar vakantiewerk? Bij stichting HOZO kan je ervaren hoe leuk het is in de ouderenzorg! Wij zoeken vlotte scholieren en studenten die in de zomervakantie op onze woonzorglocaties schoon willen maken. Dus heb jij oog voor detail? En vind je het fijn om bij te dragen aan een prettige leefomgeving voor onze cliënten? Dan zijn we op zoek naar jou!

– minimaal 16 uur per week
– verdeeld over 4 dagen
– beschikbaar van 07:30 tot 20:00 uur.
– vakantieperiode 1 juni tot 1 september

Interieurverzorgende algemene ruimtes
Een Interieurverzorgende bij Stichting HOZO zorgt dat onze woonzorglocaties schoon zijn: De gangen van de verpleegafdelingen, de algemene ruimtes en de kantoren.

Wat ga je doen?
Je doet huishoudelijk werk in één van onze woonzorglocaties. Je zorgt dat de algemene ruimtes schoon en netjes zijn. Ook kun je worden ingezet voor huishoudelijk werk in één van de andere ruimtes. Je stemt je werkzaamheden af met je collega’s en met de cliënten.

Wat wij vragen
Cliëntgerichtheid staat bij jou hoog in het vaandel. Je bent flexibel en proactief. Je kunt zelfstandig werken en je levert een bijdrage aan het team.

Ervaring met huishoudelijk werk is gewenst. Ervaring in het werken met kwetsbare ouderen is een pre. Verder heb je een goede beheersing van de Nederlandse taal.

Wat bieden wij?
– Prettige werksfeer
– Salaris volgens CAO VVT FWG 15, met een goede pensioenopbouw en een vaste eindejaarsuitkering
– Een contract voor bepaalde tijd

Interesse?
Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Eddy Morsink, coördinator Gastvrijheid en Huishouding. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 0252-576500. Je mag hem ook bellen of whatsappen op 06-30960384.

Solliciteren
Ben je enthousiast en zie jij jezelf wel werken als vakantiekracht bij HOZO? Graag ontvangen we je sollicitatiebrief met cv via hr@hozo.nl. Je krijgt binnen een week een reactie.

Bij indiensttreding zullen we een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) voor je aanvragen. De kosten van de VOG worden door ons vergoed.

Leerplek en stagelopen

Wil jij ook het beste uit jouw stage halen en leren van professionals in een dynamische, uitdagende omgeving, waar medewerkers en cliënten voorop staan? Dan ben je bij ons aan het goede adres!

Wij hebben stageplekken voor studenten met een zorgopleiding niveau 2 tot en met 5 of een opleiding geneeskunde. Ook hebben wij stagemogelijkheden binnen onze overige afdelingen, zoals de afdeling gastvrijheid.

Wil jij bij ons stagelopen? Motiveer dan duidelijk waarom en voor welke periode. Informeer naar de mogelijkheden bij onze afdeling p&o via 0252 576 500 of stuur jouw motivatie naar hr@hozo.nl.

Sfeer proeven?

Wil je een dagje meelopen of een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek? Wij kijken ernaar uit om jou net zo enthousiast te maken over het werken en leren bij HOZO als wijzelf zijn!

Bekijk onze actuele vacatures en opleidingsplaatsen. Staat jouw functie of opleidingsplek er niet bij? Neem gerust contact met ons op, want wie weet zijn er andere mogelijkheden of komt er binnenkort een vacature voor jouw droombaan voorbij.

Informeer naar de mogelijkheden bij Esther van der Hoorn of Harriët van der Meer: 0252 576 500, hr@hozo.nl.

Vrijwilligers

Binnen onze organisatie nemen vrijwilligers een belangrijke plek in. Zij ondersteunen onze medewerkers en bieden onze cliënten net dat beetje extra.

Wij werken al vele jaren met vrijwilligers. Stuk voor stuk mensen die zich met hart en ziel inzetten op verschillende plekken binnen onze organisatie, zoals zorg, hoteldienst, technische dienst en welzijn.

Op zoek naar zinvol en leuk vrijwilligerswerk? Wij hebben diverse uitdagende en afwisselende functies voor vrijwilligers. Wil je meer informatie over wat vrijwilligerswerk bij HOZO inhoudt? Bekijk dan eens ons vrijwilligersboekje.

Hieronder vind je de meest actuele vrijwilligersvacatures.

Wil jij je ook als vrijwilliger inzetten voor onze cliënten? Neem dan contact op met onze vrijwilligersbegeleider, Karin van Saase: k.saase@hozo.nl, 0252 576 500.

Chauffeur

Wegens uitbreiding van onze vervoersdienst zijn wij op zoek naar enthousiaste vrijwilligers, die structureel of op oproepbasis onze cliënten willen vervoeren. Ook zoeken wij vrijwilligers die ons willen helpen ons wagenpark op orde te houden.

Wat ga je doen?
Naast het halen en brengen van cliënten van en naar de dagcentra in Bloemswaard en Parkwijk, vervoer je met onze (rolstoel)bussen cliënten naar, van en tussen onze verschillende locaties. Daarnaast breng je cliënten naar georganiseerde activiteiten en uitstapjes, de Open Eettafel en het Avondrestaurant.

Wat vragen wij?
Om in aanmerking te komen voor deze vrijwilligersfunctie dien je te beschikken over:
– een geldig rijbewijs
– een representatieve rijstijl
– een verklaring omtrent gedrag
– affiniteit met de doelgroep
– een cliëntgerichte houding.

Een rijtest kan deel uitmaken van het inwerkprogramma.

Wat bieden wij?
Kom je ons team versterken? Dan bieden wij je:
– dankbare cliënten
– een prettige werksfeer
– een vrijwilligersovereenkomst
– jaarlijks een vrijwilligersfeest

Interesse?
Wil je meer weten over deze vrijwilligersfunctie? Neem dan contact op met onze vrijwilligersbegeleider, Karin van Saase: k.saase@hozo.nl, 0252 576 500.

Aanmelden?
Ben je enthousiast en voldoe je aan de eisen voor deze vrijwilligersfunctie? Dan ontvangen wij jouw aanmelding en motivering graag per e-mail via k.saase@hozo.nl of per post: HOZO, Garbialaan 3, 2182 LA Hillegom.

Tuinman

Wij vinden het belangrijk dat onze gebouwen en de buitenruimten goed worden onderhouden. Wegens capaciteitsproblemen bij onze facilitaire dienst zijn wij dringend op zoek naar een enthousiaste, zelfstandig werkende vrijwilliger met groene vingers.

Wat ga je doen?
Naast het onderhouden van de perken en tuinen rondom Bloemswaard en Parkwijk, zorg je ervoor dat de buitenruimten opgeruimd en netjes zijn.

Wat vragen wij?
Om in aanmerking te komen voor deze vrijwilligersfunctie dien je te beschikken over:
– affiniteit met tuinieren
– een grote mate van zelfstandigheid
– verantwoordelijkheidsgevoel

Wat bieden wij?
Kom je ons team versterken? Dan bieden wij je:
– dankbare cliënten
– een prettige werksfeer
– een vrijwilligersovereenkomst
– jaarlijks een vrijwilligersfeest

Interesse?
Wil je meer weten over deze vrijwilligersfunctie? Neem dan contact op met Albert van Dijk, coördinator beheer, bouw en ict: a.vandijk@hozo.nl 0252 576 500.

Aanmelden?
Ben je enthousiast en voldoe je aan de eisen voor deze vrijwilligersfunctie? Dan ontvangen wij jouw aanmelding en motivering graag per e-mail via a.vandijk@hozo.nl of per post: HOZO, Garbialaan 3, 2182 LA Hillegom.

Huiskamervrijwilliger

Voor de huiskamers in Bloemswaard zijn wij op zoek naar een huiskamervrijwilliger.

Wat ga je doen?
In deze vrijwilligersfunctie zorg je in overleg met de woonassistent voor een gezellig moment voor de bewoners, bijvoorbeeld door spelletjes te spelen of een praatje te maken tijdens de koffie.

Wat bieden wij?
Kom je ons team versterken? Dan bieden wij je:
– dankbare cliënten
– een prettige werksfeer
– een vrijwilligersovereenkomst
– jaarlijks een vrijwilligersfeest

Interesse?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze vrijwilligersbegeleider, Karin van Saase: k.saase@hozo.nl, 0252 576 500.

Aanmelden?
Voor deze vrijwilligersfunctie kun je je aanmelden via k.saase@hozo.nl.

0 tot 15 uur per week

Contact

 

HOZO | Garbialaan 3 | 2182 LA Hillegom

0252 576 500