Werken en leren bij HOZO

Wij vinden het belangrijk dat de sfeer binnen HOZO goed is, je voldoende mogelijkheden hebt om jezelf te blijven ontwikkelen (wij bieden onder andere e-learning en een uitgebreid aanbod aan bij- en nascholing) en werk en privé goed in balans zijn.

Onze vacatures

HOZO is een kleine, maar uiterst actieve organisatie die de kwaliteit van zorg hoog in het vaandel heeft. Ons doel is ertoe bijdragen dat iedereen in Hillegom op een zelfredzame en zo aangenaam mogelijke manier invulling kan geven aan zijn of haar leven.

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen die onze teams willen versterken, dus bekijk snel onze actuele vacatures! Staat de vacature voor jouw droombaan er niet bij? Neem dan gerust contact op met onze afdeling p&o via hr@hozo.nl of 0252 576 500 om de mogelijkheden te bespreken.

Ben je enthousiast over een van onze vacatures en wil je het liefst direct aan de slag? Stuur dan jouw sollicitatie met cv naar hr@hozo.nl. Binnen een week ontvang je een reactie van ons.

Je kunt ook op onze vacatures solliciteren via indeed.nl. Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan een ‘alert’ aan en ontvang een e-mail als er een nieuwe vacature is geplaatst. Of volg ons op LinkedIn.

Ben je je nog aan het oriënteren op werken of leren in de zorg? Kijk dan eens op de website ontdekdezorg.nl. Op deze website vind je veel informatie over beroepen, opleidingen en vacatures in de zorg en kun je persoonlijk advies vragen.

Medewerker welzijn

Geniet je ervan als je ouderen een interessante en actieve dag laat beleven? Als je een bewoner ziet opbloeien? Dan is dit de functie die je zoekt! 

Dit ga je doen
Je werkt op een somatische afdeling met ouderen cliënten. Je stelt samen met collega’s uit je team activiteitenprogramma’s op en voert deze in samenwerking uit. Er worden individuele activiteiten gedaan en groepsactiviteiten. Voor de uitvoering hiervan begeleid je een aantal vrijwilligers en stagiaires.

Daarnaast coach je je collega’s op het gebied van welzijn en persoonsgerichte zorg. Je hebt contact met de mantelzorgers van onze cliënten. Tevens heb je op je vakgebied contact met andere professionals. Rapporteren van bijzonderheden doe je in het cliëntendossier.

Je werkt samen met collega-medewerkers welzijn van andere afdelingen aan de activiteiten die jullie voor de locatie of voor heel HOZO organiseren. Er is ruimte om jouw persoonlijke passie, kennis en ideeën in te brengen. Muziek, cultuur en creativiteit maken deel uit van onze inzet en aanpak.

Wij vragen
Je bent energiek en vrolijk. Je weet wat je kunt verwachten in het gedrag van onze cliënten. Je denkt in kansen en je weet wat er past bij onze cliënten. Je durft je eigen kennis, visie en ideeën in te brengen. Het is fijn als je het voortouw durft te nemen. Je maakt van een simpel idee een succesvolle activiteit. Je hebt een relevante opleiding afgerond, minimaal op mbo-niveau 4 (CMV, SPW, Vaktherapie, MWD).

Wij bieden
Stichting HOZO is een innovatieve en professionele organisatie. De omgangsvormen zijn informeel. Er is ruimte voor eigen inbreng en er zijn ontwikkelmogelijkheden, o.a. door het volgen van opleidingen. We bieden een contract voor een jaar met de mogelijkheid tot verlenging. De functie is ingedeeld in FWG 35 van de CAO VVT. Je bouwt pensioen op via PFZW en je ontvangt een structurele eindejaarsuitkering.

Interesse?
Heb je interesse? Neem dan contact op met Liesbeth van Uunen, manager zorg en welzijn, via 0252 – 576500 of via 06-83444424. Je kan ook mailen naar hr@hozo.nl voor jouw vragen.

Solliciteren
Ben je enthousiast en zie jij jezelf wel werken als welzijnsmedewerker bij HOZO? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie met cv via hr@hozo.nl. Je krijgt binnen een week een reactie. Bij indiensttreding vragen wij je een verklaring omtrent gedrag (VOG) voor je aan. De VOG wordt door ons vergoed.

Vakantiekracht WMO

Wij zoeken vlotte scholieren en studenten die in de zomervakantie bij HOZO willen werken in de WMO huishouding. Dus ben jij beschikbaar tussen mei en september en op zoek naar vakantiewerk? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat ga je doen?
Als vakantiekracht bij de HOZO ga je aan de slag in de thuiszorg! Je ondersteunt ouderen die thuis wonen met huishoudelijke taken. Je gaat huishoudelijk werk doen bij de cliënt thuis, rekening houdend met wat de cliënt nog zelf kan. Voorbeelden van taken zijn stofzuigen, ramen zemen, afwassen en de was doen. Je overlegt met de cliënt over wie wat doet, en in welke volgorde. Hiervoor ben je minimaal 18 jaar.

Wij vragen:

 • Enthousiasme, vriendelijkheid en geduld
 • Een positieve, lerende houding
 • Ruime beschikbaarheid
 • Flexibel en proactief
 • Affiniteit met ouderen
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal
 • Je bent in staat om zelfstandig te werken bij ouderen in de thuiszorg (leeftijd vanaf 18 jaar)

Wij bieden:

 • Een salaris gebaseerd op ervaring en leeftijd
 • Prettige werksfeer
 • Voldoende begeleiding
 • Vakantiewerk tussen 1 mei en 1 september
 • Een tijdelijke arbeidsovereenkomst van mei tot september met de mogelijkheid tot verlenging
 • Arbeidsvoorwaarden conform cao VVT
 • Volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling

Interesse?
Heb je interesse? Neem dan contact op met onze HR-afdeling, via 0252-576500. Je kan ook mailen naar hr@hozo.nl voor jouw vragen.

Solliciteren
Ben je enthousiast en zie jij jezelf wel werken als vakantiekracht bij HOZO? Graag ontvangen wij jouw sollicitatie met voorkeur voor welk vakantiewerk via hr@hozo.nl. Je krijgt binnen een week een reactie. Bij indiensttreding vragen wij je om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Stagiair HR

Ben jij een tweedejaars Human Resource Management student, of herken jij jezelf in onderstaande punten en zoek je een uitdagende stage waarbij geen één dag hetzelfde is? Dan is dit je kans!

Wat ga je doen?
Je gaat aan de slag ter ondersteuning van de P&O-afdeling. Je verricht werkzaamheden zoals:

 • Uitvoeren van dagelijks taken op operationeel niveau, denk hierbij aan;
  – Beheer van de HR-mailbox;
  – Meekijken/meehelpen met verzuim en het regelen van de   spreekuren van de bedrijfsarts;
  – Opstellen van contracten en   andere mutaties.
 • Er lopen altijd projecten, waar je op basis van jouw interesses mag meehelpen/ -werken;
 • Je wordt zeer betrokken bij de werkzaamheden van de HR-adviseurs en mag, waar kan, hierbij veel meekijken/-werken.

Wij vragen

 • Je bent een tweedejaars HRM-student;
 • Je bent vanaf het najaar (september) vier dagen in de week beschikbaar voor een periode van bij voorkeur 20 weken;
 • Je kunt naar ons kantoor in Hillegom komen;
 • Je bent enthousiast en leergierig;
 • Je hebt affiniteit met ouderenzorg.

Wij bieden jou

 • Stagevergoeding conform cao VVT;
 • Voldoende tijd om te werken aan eigen opdrachten en waar nodig ondersteuning hierbij;
 • Volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
 • Werken in een klein en gezellig team;
 • Prettige werksfeer.

Interesse?
Ben je enthousiast geworden? En wil je meer weten? Neem dan contact op met Harriët van der Meer of Karin Plug, HR-adviseurs, via 0252 – 576 500. Of stuur een mail naar hr@hozo.nl.

Solliciteren?
Graag ontvangen we je sollicitatie met CV per e-mail via hr@hozo.nl. Je krijgt binnen een week reactie. Bij begin van jouw stage zullen we een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) voor je aanvragen. De kosten van de VOG worden door ons vergoed.

Assistent Zorg en Welzijn - Zorg Thuis Plus

Tover jij een lach op het gezicht van onze cliënten?  Wil jij net het extra stapje zetten in het welzijn van de cliënt? Kom dan werken binnen het Zorg Thuis Plus Team bij HOZO in Hillegom! We zijn op zoek naar een assistent Zorg en Welzijn.


Zorg Thuis Plus
HOZO is gestart met het leveren van volledig pakket thuis (VPT) onder de naam Zorg Thuis Plus. Met Zorg Thuis Plus kan de cliënt langer thuis blijven wonen omdat er naast zorg ook ruimte en aandacht is voor het welzijn van de cliënt. De eigen regie van de cliënt staat centraal binnen Zorg Thuis Plus.

Het Zorg Thuis Plus team is een nieuw team binnen HOZO. Als assistent Zorg & Welzijn werk je samen in een team met helpende plus, cliëntcoach (EVV’er), verpleegkundige en manager zorg in de wijk. Bij de thuiswonende cliënten verricht je huishoudelijk werk en draag je bij aan het welzijn van de cliënt en speel je hierop in.

Wat ga je doen?
Je werkt bij onze cliënten thuis. Je ziet toe op het welbevinden van onze cliënten. Je zorgt voor eten, drinken en gezelligheid. Je gebruikt het zorgplan als basis voor je werk. Je sluit aan bij de behoefte van de cliënt.

Je geeft cliënten aandacht en je zorgt dat ze zich op hun gemak voelen. Je biedt activiteiten aan, zoals de krant lezen of een spelletje doen. Of je gaat een rondje wandelen met de cliënt. Je sluit aan bij de behoefte van de cliënt. Zo nodig bied je een helpende hand bij eenvoudige zorgtaken. Verder verricht je huishoudelijk werk. Je rapporteert bijzonderheden in het zorgplan.

Wij vragen:

 • Je hebt ervaring met begeleiden en ondersteunen. Dit hoeft geen werkervaring te zijn, hieronder valt ook bijvoorbeeld mantelzorg;
 • Je hebt gevoel voor en bij voorkeur ervaring met het omgaan met ouderen;
 • Je hebt oog voor het welzijn van de cliënt en je weet zorg en welzijn op de juiste wijze te combineren;
 • Je bent enthousiast en leergierig;
 • Je bent creatief, zorgzaam en proactief;
 • Je bent flexibel inzetbaar;
 • Je kunt zelfstandig werken;
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Je spreekt goed Nederlands.

Basiscursus Zorg
Om jou als Assistent Zorg & Welzijn goed op weg te helpen bieden wij je een basiscursus zorg, speciaal voor medewerkers zonder diploma in de zorg. In deze basiscursus komen onder andere dementie, mobiliteit, ADL-zorg, rapportage en veiligheid aan bod.

Wij bieden:

 • Prettige werksfeer;
 • Een basiscursus zorg met een certificaat na afronding;
 • Een fit en fun pakket met onder andere een HOZO-sportabonnement;
 • Arbeidsvoorwaarden volgens CAO VVT met een vaste eindejaarsuitkering van 8,33% en een goede pensioenopbouw;
 • Inschaling in FG 15 of 20, op basis van kennis en ervaring, het uurloon is minimaal € 12.50 bruto;
 • Aantal uren per week in overleg;
 • We werken met een digitaal rooster waarin je je voorkeur kunt aangeven;
 • Volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling via e-learning en interne cursussen;
 • Mogelijkheid om op termijn door te stromen naar een BBL-plaats voor de opleiding Verzorgende IG;
 • Voor interne kandidaten: terugkeergarantie naar je oude functie.

  Interesse?
  Heb je interesse? Neem dan contact op met Timothy Hillebrand, manager zorg en welzijn of met Harriët van der Meer, HR-adviseur. Zij kunnen je vragen beantwoorden. Ze zijn bereikbaar via telefoonnummer 0252-576500 of via 06-13136627 (Timothy) of 06-13762483 (Harriët). Of stuur een mail naar hr@hozo.nl.

  Solliciteren
  Ben je enthousiast? Graag ontvangen we je motivatie met CV per e-mail via hr@hozo.nl. Je krijgt binnen een week reactie. Bij indiensttreding vragen wij je om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). De VOG wordt vergoed.

  Medewerker Servicedesk

  Houd jij van mensen én van ICT? En zorg jij dat onze ICT-omgeving vlot werkt? Dan zijn we op zoek naar jou!


  Het team
  Je bent onderdeel van het team ICT en Techniek. Dit team bestaat uit een coördinator en vier medewerkers. Er wordt op een prettige en professionele manier samengewerkt. In je werk kun je terugvallen op je collega’s, op de 2 lijns IT- supportdesk en op je coördinator.

  Dit ga je doen
  Onze zorgprocessen zijn volledig gedigitaliseerd. Je geeft laptops, tablets en telefoons uit. Jij helpt gebruikers bij het installeren en configureren van programma’s en apparaten. Je geeft gebruikers uitleg en instructies, zodat zij goed met hun hardware en programma’s kunnen werken.

  Je houdt het netwerk in de gaten en grijpt in als er iets mis gaat. Je probeert problemen te voorkomen, maar als het toch een keer fout gaat, dan zorg je ervoor dat situatie snel weer normaal wordt. HOZO ontwikkelt zich continu op digitaal gebied. Jij groeit mee en helpt HOZO om digitale stappen te zetten.

  Wij vragen
  Jij bent communicatief sterk en digitaal vaardig. Jij kunt goed schakelen en je gaat proactief te werk. Je bent een echte regelaar. Je bent goed in staat om zelfstandig te werken. Je bent makkelijk benaderbaar en je hebt een positieve instelling. Je vindt het leuk om te leren en bij te dragen aan innovaties.

  Je hebt een relevante opleiding afgerond, bij voorkeur op mbo-niveau 3. Bij voorkeur heb je ervaring met het werken in de 1e lijns support. Ook als je dit niet hebt, nodigen wij je uit om te solliciteren. Wij investeren in onze medewerkers door middel van opleiding en coaching on the job.

  Wij bieden

  • Een uitdagende functie in een kleinschalige, professionele organisatie met een prettige werksfeer
  • Salaris volgens cao VVT , met goede pensioenopbouw en een vaste eindejaarsuitkering
  • Inschaling op basis van kennis en ervaring
  • Aantal uren per week in overleg, bij voorkeur fulltime
  • Een contract voor een jaar met de mogelijkheid tot verlenging
  • Volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

  Interesse?
  Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Albert van Dijk, manager ICT, Beheer en Bouw. Dit kan via 0252-576500 of 0657590606. Je kunt ook vragen stellen via hr@hozo.nl.

  Solliciteren?
  Ben je enthousiast? Graag ontvangen we jouw sollicitatie met CV per e-mail via hr@hozo.nl. Binnen een week krijg je een reactie. Bij indiensttreding vragen wij je om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). De VOG wordt door ons vergoed.

  Meewerkend Verpleegkundige

  Wil je werken met verschillende doelgroepen? En wil je werken in een enthousiast team? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  Wat ga je doen?

  Als verpleegkundige lever je samen met het team passende zorg aan de cliënten. Je hebt een positieve, opbouwende inbreng en adviseert bij zorgvragen.

  • Je werkt mee in de zorg;
  • Je ondersteunt, adviseert en collega’s in hun (verpleegtechnisch) handelen;
  • je ziet toe op de naleving van het zorgplan;
  • Je informeert collega’s en andere betrokkenen over de gevolgen van ziektebeelden en gezondheidsklachten voor het functioneren van cliënten, en je bespreekt wat dit betekent voor de zorg voor betrokken cliënten;
  • Je observeert, signaleert en rapporteert;
  • Je draagt bij aan optimale communicatie tussen medewerkers, cliënten, vrijwilligers en familieleden;

  Wij bieden:

  • Werktijden in overleg, je rooster kan worden aangepast aan je persoonlijke omstandigheden;
  • Zelfstandigheid en een gezellig team met collega’s waarop je kunt terugvallen;
  • Salaris volgens CAO VVT, FWG 45. Een goede pensioenopbouw en een vaste eindejaarsuitkering;
  • Een contract voor een jaar met de intentie tot verlenging voor onbepaalde tijd;
  • Volop ruimte om opleidingen te volgen en door te groeien.

  Wat vragen wij?
  Je bent in het bezit van het mbo-diploma Verpleegkunde op niveau 4. Je biedt persoonsgerichte zorg te bieden. Je hebt ervaring met het werken met kwetsbare ouderen. Verder beschik je over goede communicatieve vaardigheden. Je neemt initiatief, bent daadkrachtig, collegiaal, proactief en je kunt zelfstandig werken.

  Interesse?
  Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Margonda Scheps, manager Zorg in de Wijk, via 0252 576500. Of bel of app naar 0610058926. Je kunt ook altijd je vragen mailen naar hr@hozo.nl.

  Solliciteren

  Ben je enthousiast en aantoonbaar gekwalificeerd voor deze functie? Dan ontvangen wij jouw sollicitatiebrief met cv graag via 
  hr@hozo.nl. Binnen een week krijg je reactie. Als je bij ons in dienst komt, vragen wij je om een Verklaring omtrent gedrag (VOG). Een VOG geeft aan dat jouw gedrag geen belemmering vormt voor deze functie. De VOG wordt door ons vergoed.
  Medewerker Flexpool

  Wil jij een flexibele baan waar je zelf je uren kan bepalen, je eigen rooster kan invullen en waardering krijgt van onze cliënten?

  Wat ga je doen?
  Je gaat aan de slag in een van onze zorgteams. Je verricht ondersteunende werkzaamheden. Je bent een helpende hand bij zorgtaken zoals de cliënten helpen bij het opstaan, wassen en aankleden. Samen met onze collega’s zorg je voor het welbevinden van onze cliënten op een persoonsgerichte manier.

  Wat vragen wij?

  • Je bent enthousiast en hebt een positieve, lerende houding;
  • Ruime, flexibele beschikbaarheid;
  • Een minimale leeftijd van 17 jaar;
  • Je hebt gevoel voor en bij voorkeur ervaring met het omgaan met ouderen met dementie;
  • Je bent creatief, zorgzaam en proactief;
  • Je bent zelfstandig, maar kan ook goed in teamverband werken;
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Je spreekt goed Nederlands;
  • Ervaring en/of diploma in de zorg vanaf mbo niveau 2.

  Wat bieden wij?

  • Dankbare cliënten;
  • Prettige werksfeer;
  • Een contract voor bepaalde tijd met de mogelijkheid tot verlenging;
  • Salaris volgens CAO VVT, met een goede pensioensopbouw en vaste eindejaarsuitkering;
  • Uurloon op basis van jouw opleidingsachtergrond en (werk)ervaring;
  • Volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
  • Je eigen werktijden en rooster bepalen.

  Interesse?
  Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Annet Leeman, manager Behandeldienst, Verpleegkundig team & Flexpool, of Harriët van der Meer, P&O-adviseur, via 0252 576 500. Of mail je vragen naar hr@hozo.nl.

  Solliciteren?
  Wil je op deze functie solliciteren? Dan ontvangen wij jouw sollicitatiebrief met cv graag via hr@hozo.nl. Binnen een week krijg je reactie! Als je bij ons in dienst komt, vragen wij je om een Verklaring omtrent gedrag (VOG). De kosten hiervoor worden door ons vergoed.

  Leercoach (VIG - EVV - VPK)

  Wil jij onze nieuwe collega’s het vak leren? En heb jij oog voor de bewoner én voor de leerling? Dan zetten we jouw kwaliteiten graag in op onze leerafdeling!

  Uren: 24 – 32 uur

  De leerafdelingen
  HOZO heeft twee leerafdelingen, één op locatie Bloemswaard en één op locatie Parkwijk. Waarom? We willen veel leerlingen opleiden, en we willen dat er voldoende tijd en aandacht is voor zowel bewoners als leerlingen.

  Op een leerafdeling voeren de leerlingen en de leercoach samen de zorgtaken uit. Daarnaast coacht en begeleidt de leercoach de leerlingen. De leercoach bewaakt de kwaliteit van zorg en het leerproces.

  Dit ga je doen

  • Samen met de leerlingen voer je de zorgtaken uit
  • Samen met je collega-leercoaches bewaak je de kwaliteit van zorg voor de bewoners en het leerproces van de leerlingen
  • Samen met je collega-leercoaches zorg je voor een veilig leerklimaat
  • Je observeert, ondersteunt en coacht de leerlingen bij de uitvoering van de zorgtaken
  • Je signaleert leerzame situaties en je maakt er gebruik van in je coaching
  • Je geeft feedback op een opbouwende manier
  • Je evalueert en beoordeelt en je geeft hierbij argumenten
  • Je draagt bij aan de ontwikkeling van de leerafdeling
  • Je draagt bij aan zorgvernieuwing op de leerafdeling
  Wij vragen
  • De ambitie en de kwaliteiten om je verder te ontwikkelen als leercoach, ervaring als werkbegeleider is niet verplicht
  • Een zorgdiploma: verzorgende IG, EVV of Verpleegkunde. De bereidheid om de EVV-opleiding te doen, indien je nog geen EVV-diploma hebt
  • Aanstekelijk enthousiasme
  • Je hebt een positieve, lerende houding
  • Je bent makkelijk benaderbaar
  • Je kunt zelfstandig en in teamverband werken
  • Je vindt het een uitdaging om de leerafdeling mede vorm te geven en jouw leerlingen te coachen in hun leerproces
  • Je houdt de ontwikkelingen op je vakgebied bij, en je vindt het leuk om aan de slag te gaan met innovaties
  Wij bieden
  • Inzet in de functie van leercoach op de leerafdeling voor de duur van een jaar, met de intentie dit daarna voor onbepaalde tijd voort te zetten
  • Je wordt al je uren ingezet als leercoach op de leerafdeling, dit is dus geen neventaak
  • Aantal uren per week is in overleg, bij voorkeur vanaf 24 uur per week
  • Inschaling op basis van je zorgdiploma conform CAO VVT, met een toeslag gekoppeld aan de functie van leercoach
  • Opleidingstraject gericht op de functie van leercoach en volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
  • Voor interne kandidaten: terugkeergarantie naar je oude functie

  Interesse?
  Heb je vragen? Neem dan contact op met Brenda Janssen (adviseur Leren en Ontwikkelen, 06-10994300) of Harriët van der Meer, (adviseur HR, 06-13762483). Je kunt je vraag ook mailen aan hr@hozo.nl.


  Solliciteren?
  Ben je enthousiast? Graag ontvangen we jouw sollicitatie met CV en motivatie via hr@hozo.nl. Binnen een week krijg je reactie. Bij indiensttreding zullen we een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) voor je aanvragen. De kosten van de VOG worden door ons vergoed.

  Medewerker huishouding - thuiszorg

  Ben je enthousiast, energiek en zorgzaam? Vind je het leuk om onze cliënten te helpen met hun huishouding? Dan zijn we op zoek naar jou!

  Team Huishouding WMO
  De cliënten van het team Huishouding WMO wonen zelfstandig thuis. Zij zijn niet in staat om zelf het gehele huishouden te doen. Eén of meerdere dagen per week komt de medewerker huishouding langs om te helpen. Het werk wordt gedaan in de ochtenden en in de middagen, op doordeweekse dagen.

  Wat ga je doen?
  Je gaat huishoudelijk werk doen bij de cliënt thuis, rekening houdend met wat de cliënt nog zelf kan. Voorbeelden van taken zijn stofzuigen, ramen zemen, afwassen en de was doen. Je overlegt met de cliënt over wie wat doet, en in welke volgorde.

  Je wordt zoveel mogelijk iedere week bij dezelfde cliënten ingepland, zodat je hen leert kennen. Je signaleert en rapporteert bijzonderheden in het zorgdossier. Je maakt onderdeel uit van het team Huishouding WMO. Je werkdagen wisselen per week.

  Wij vragen
  Cliëntgerichtheid staat bij jou hoog in het vaandel. Je bent flexibel en proactief. Je kunt zelfstandig werken en je levert een bijdrage aan het team. Ervaring in het werken met kwetsbare ouderen is een pre. Je bent in staat je eigen werk te organiseren en je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal.

  Wij bieden

  • Prettige werksfeer
  • Salaris volgens CAO VVT in FWG 15, met een goede pensioenopbouw en een vaste eindejaarsuitkering
  • Werktijden in overleg, een rooster binnen schooltijden behoort tot de mogelijkheden
  • Een contract voor bepaalde tijd met de mogelijkheid tot verlenging
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling via e-learning en interne cursussen
  • Mogelijkheid om op termijn en bij goed functioneren door te groeien naar een functie in de zorg

  Interesse?
  Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Carina van Dijk, manager Zorg in de Wijk. Zij kan je vragen beantwoorden. Ze is bereikbaar via telefoonnummer 0252-576500.

  Solliciteren
  Ben je enthousiast? Graag ontvangen we je sollicitatie per e-mail via hr@hozo.nl. Je krijgt binnen een week een reactie. Bij indiensttreding zullen we een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) voor je aanvragen. De kosten van de VOG worden door ons vergoed.

  Helpende - intramuraal

  Heb jij hart voor de zorg? En vind je het fijn om samen met je collega’s te zorgen voor onze cliënten? Neem dan contact met ons op!

  Intramuraal, aantal uur in overleg.

  Wat ga je doen?
  Je verleent de dagelijkse zorg aan cliënten zoals afgesproken in het zorgplan. Zo help je onze cliënten bij het opstaan, wassen en aankleden. Ook verricht je huishoudelijke werkzaamheden en ondersteun je bij eet- en drinkmomenten. Samen met je collega’s zorg je voor het welbevinden van onze cliënten.

  Wij bieden

  • Een uitdagende functie in een kleinschalige, professionele organisatie met een prettige werksfeer
  • Salaris volgens CAO VVT, FWG 25, met een goed pensioen en een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%
  • Een contract voor een jaar met een proeftijd, met de intentie het contract te verlengen
  • Volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling via e-learning en interne cursussen
  • Mogelijkheid om door te stromen naar een leerwerkplek, zoals een BBL Verzorgende IG
  • Aantal uren per week in overleg, het werkrooster wordt in overleg opgesteld

  Wij vragen

  • Je bent in het bezit van het diploma Helpende Zorg & Welzijn mbo-niveau 2
  • Je hebt ervaring met het werken met kwetsbare ouderen
  • Je bent vrolijk en je hebt een positieve uitstraling
  • Je bent zorgzaam, enthousiast en leergierig
  • Je kunt zelfstandig werken en je stemt je werkzaamheden goed af met je collega’s
  • Ruim inzetbaar (dag, avond- en weekenddiensten)

  Informatie
  Heb je vragen? Neem dan contact op met Liesbeth van Uunen (06-83444424), manager Zorg en Welzijn. Je kunt haar ook bereiken via telefoonnummer 0252-576500. Of stel je vraag via hr@hozo.nl.

  Solliciteren
  Ben je enthousiast? Graag ontvangen we je sollicitatie per e-mail via hr@hozo.nl. Je krijgt binnen een week een reactie. Bij indiensttreding zullen we een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) voor je aanvragen. De kosten van de VOG worden door ons vergoed.

  Helpende plus - team Zorg Thuis Plus

  Wil jij net het extra stapje zetten in het welzijn van de cliënt? Kom dan werken binnen het Zorg Thuis Plus Team bij HOZO in Hillegom! We zijn op zoek naar een Helpende plus.

  Zorg Thuis Plus
  HOZO gaat starten met het leveren van volledig pakket thuis (VPT) onder de naam Zorg Thuis Plus. Met Zorg Thuis Plus kan de cliënt langer thuis blijven wonen omdat er naast zorg ook ruimte en aandacht is voor het welzijn van de client. De eigen regie van de cliënt staat centraal binnen Zorg Thuis Plus.

   Het Zorg Thuis Plus team is een nieuw team binnen HOZO. Als Helpende plus werk je samen in een team met assistentes Zorg & Welzijn, cliëntcoach (EVV’er), verpleegkundige en coördinator. Bij de thuiswonende cliënten verricht je zorgtaken en draag je bij aan het welzijn van de client en speel je hierop in. In de beginfase gaan we aan de slag met feedback ophalen en verbeteren van het aanbieden van VPT.

  Wij bieden?

  • Deelname in een nieuw team, waarin je mag meehelpen aan en meedenken over de ontwikkeling van Zorg Thuis Plus;
  • Werktijden in overleg, een rooster binnen schooltijden behoort tot de mogelijkheden;
  • Een uitdagende functie in een kleinschalige, professionele organisatie met een prettige werksfeer;
  • Een arbeidsovereenkomst van 12 tot 24 uur per week voor een jaar, met de intentie tot verlenging voor onbepaalde tijd;
  • Salaris volgens CAO VVT FG 25, bruto uurloon minimaal €13,27, met een goede pensioensopbouw, een eindejaarsuitkering (8,33%) en vakantiegeld (8%);
  • De mogelijkheid om door te stromen in een BBL-opleiding, zoals de opleiding tot Verzorgende IG;
  • Voor interne kandidaten: terugkeergarantie naar je oude functie

  Wat vragen wij?

  • Enthousiasme om mee te werken aan de ontwikkeling van Zorg Thuis Plus;
  • Je hebt oog voor het welzijn van de client en je weet zorg en welzijn op de juiste wijze te combineren;
  • Je bent in bezit van het diploma Helpende plus of van een vergelijkbaar zorgdiploma; neem gerust contact op om te overleggen over jouw diploma.
  • Flexibel inzetbaar, dus ook in de avond, het weekend en op feestdagen;

  Interesse?
  Heb je interesse? Neem dan contact op met Margonda Scheps, manager Zorg in de Wijk of met Harriët van der Meer, HR-adviseur. Zij kunnen je vragen beantwoorden. Ze zijn bereikbaar via telefoonnummer 0252-576500 of via 06-10058926 (Margonda) of 06-13762483 (Harriët). Of stuur een mail naar hr@hozo.nl.

  Solliciteren
  Ben je enthousiast? Graag ontvangen we je motivatie met CV per e-mail via hr@hozo.nl. Je krijgt binnen een week reactie. Bij indiensttreding vragen wij je om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). De VOG wordt vergoed.

  Basisverzorgende - team Zorg Thuis Plus

  Wil jij net het extra stapje zetten in het welzijn van de cliënt? Kom dan werken binnen het Zorg Thuis Plus Team bij HOZO in Hillegom! We zijn op zoek naar een Basisverzorgende.

  Zorg Thuis Plus
  HOZO gaat starten met het leveren van volledig pakket thuis (VPT) onder de noemer Zorg Thuis Plus. Met Zorg Thuis Plus kan de cliënt langer thuis blijven wonen omdat er naast zorg ook ruimte en aandacht is voor het welzijn van de client. De eigen regie van de cliënt staat centraal binnen Zorg Thuis Plus.

  Het Zorg Thuis Plus team is een nieuw team binnen HOZO. Als Basisverzorgende werk je samen in een team met assistentes Zorg & Welzijn, cliëntcoach (EVV’er), verpleegkundige en coördinator. Bij de thuiswonende cliënten verricht je zorgtaken en draag je bij aan het welzijn van de client en speel je hierop in. In de beginfase gaan we aan de slag met feedback ophalen en verbeteren van het aanbieden van VPT.

  Wij bieden?

  • Deelname in een nieuw team, waarin je mag meehelpen aan en meedenken over de ontwikkeling van Zorg Thuis Plus;
  • Werktijden in overleg, een rooster binnen schooltijden behoort tot de mogelijkheden;
  • Een uitdagende functie in een kleinschalige, professionele organisatie met een prettige werksfeer;
  • Een arbeidsovereenkomst van 12 tot 24 uur per week voor een jaar, met de intentie tot verlenging voor onbepaalde tijd;
  • Salaris volgens CAO VVT FG 30, bruto uurloon minimaal €13,27, met een goede pensioensopbouw, een eindejaarsuitkering (8,33%) en vakantiegeld (8%);
  • De mogelijkheid om door te stromen in een BBL-opleiding, zoals de opleiding tot Verzorgende IG;
  • Voor interne kandidaten: terugkeergarantie naar je oude functie

  Wat vragen wij?

  • Entousiasme om mee te werken aan de ontwikkeling van Zorg Thuis Plus;
  • Je hebt oog voor het welzijn van de client en je weet zorg en welzijn op de juiste wijze te combineren;
  • Je bent in bezit van diploma verzorgende C of van een vergelijkbaar zorgdiploma zoals MDGO-VZ of Bejaardenverzorgende; neem gerust contact op om te overleggen over jouw diploma.
  • Flexibel inzetbaar, dus ook in de avond, het weekend en op feestdagen.


  Interesse?
  Heb je interesse? Neem dan contact op met Margonda Scheps, manager Zorg in de Wijk of met Harriët van der Meer, HR-adviseur. Zij kunnen je vragen beantwoorden. Ze zijn bereikbaar via telefoonnummer 0252-576500 of via 06-10058926 (Margonda) of 06-13762483 (Harriët). Of stuur een mail naar hr@hozo.nl.

  Solliciteren
  Ben je enthousiast? Graag ontvangen we je motivatie met CV per e-mail via hr@hozo.nl. Je krijgt binnen een week reactie. Bij indiensttreding vragen wij je om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). De VOG wordt vergoed.

  Helpende niveau 2 plus - Zorg Thuis

  Staat het zorgen voor cliënten bij jou voorop en ben je op zoek naar een functie waarin je écht iets voor mensen kan betekenen? Kom dan werken bij ons team Zorg Thuis!

  Wat ga je doen?
  Je fietst of rijdt een route langs een aantal cliënten, in de ochtend of in de avond. Je helpt cliënten met de dingen die ze niet meer zelfstandig kunnen, zoals opstaan, douchen en aankleden. Ook kan het zijn dat je een cliënt zijn medicatie geeft, of helpt bij het aandoen van steunkousen. Je werkt volgens de afspraken in het zorgplan. Zo lever je op een professionele manier een bijdrage aan het welbevinden van onze cliënten.

  Team Zorg Thuis
  Het team Zorg Thuis biedt zorg aan cliënten die zelfstandig thuis wonen, en zorg nodig hebben. Alle werkzaamheden vinden plaats in Hillegom en naburig dorp De Zilk. Het team bestaat uit Helpenden (Plus), Verzorgenden C, Verzorgenden IG en een aantal EVV. Tijdens je dienst kun je contact opnemen met je collega’s. Daarnaast kun je terugvallen op het verpleegkundig team van Stichting HOZO.

  Wij vragen
  Je bent in bezit van het diploma Helpende niveau 2 Plus. Je hebt ervaring met het werken met kwetsbare ouderen. Wij vinden het belangrijk dat je affiniteit hebt met cliënten met dementie.

  Cliëntgerichtheid staat bij jou hoog in het vaandel. Verder beschik je over goede communicatieve vaardigheden. Je bent flexibel, collegiaal en proactief. Je kunt zelfstandig werken.

  Wij bieden

  • Dankbare cliënten;
  • Prettige werksfeer;
  • Salaris volgens cao VVT, FWG 25, met een goede pensioenopbouw en een vaste eindejaarsuitkering;
  • Een contract voor een jaar met de mogelijkheid tot verlenging
  • Werktijden in overleg, een rooster binnen schooltijden behoort tot de mogelijkheden;
  • Volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling via e-learning en interne cursussen;
  • Mogelijkheid om door te stromen naar een leerwerkplek, zoals de opleiding Verzorgende C of een BBL Verzorgende IG.

  Interesse?
  Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Margonda Scheps, manager Zorg in de Wijk, via 0252 576500. Of bel of app naar 0610058926. Je kunt ook altijd je vragen mailen naar hr@hozo.nl.

  Solliciteren
  Ben je enthousiast? Graag ontvangen wij jouw sollicitatie per e-mail via hr@hozo.nl. Je krijgt binnen een week reactie. Bij indiensttreding vragen wij je om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Deze kosten worden vergoed.

  Helpende Plus - intramuraal

  Heb jij oog voor de cliënt? En vind je het fijn om samen met je collega’s te zorgen voor onze cliënten? Neem dan contact met ons op!

  Wat ga je doen?
  Je verleent de dagelijkse zorg aan cliënten zoals afgesproken in het zorgplan. Zo help je onze cliënten bij het opstaan, wassen en aankleden. Ook verricht je huishoudelijke werkzaamheden, deel je medicatie en ondersteun je bij eet- en drinkmomenten. Samen met je collega’s zorg je voor het welbevinden van onze cliënten.

  Wij bieden

  • Prettige werksfeer
  • Arbeidsvoorwaarden conform cao VVT, FWG 25, met een goed pensioen en een vaste eindejaarsuitkering
  • Een contract voor een jaar met de mogelijkheid tot verlenging
  • We werken met een digitaal rooster waarin je je voorkeur kunt aangeven
  • Volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling via e-learning en interne cursussen

  Wij vragen

  • Je bent in het bezit van het diploma Helpende Zorg & Welzijn mbo-niveau 2;
  • Je hebt ervaring met onze doelgroep: kwetsbare ouderen, je hebt affiniteit met cliënten met dementie;
  • Je hebt ervaring met het verlenen van de dagelijkse zorg;
  • Je bent bevoegd medicatie te delen;
  • Je bent een energiek, vrolijk en toegankelijk persoon, je legt makkelijk contact met cliënten en collega’s;
  • Je bent flexibel en proactief;
  • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken;
  • Beschikbaar voor alle diensten.

  Informatie
  Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Diana Stevens (0630992722), manager Zorg en Welzijn, of met Harriët van der Meer (06-13762483), HR-adviseur. Je kunt ze ook bereiken via telefoonnummer 0252-576500. Of stel je vraag via hr@hozo.nl.

  Solliciteren
  Ben je enthousiast? Graag ontvangen we je sollicitatie met CV per e-mail via hr@hozo.nl. Je krijgt binnen een week een reactie. Bij indiensttreding zullen we een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) voor je aanvragen. De kosten van de VOG worden door ons vergoed.

  Verzorgende C - Thuiszorg

  Staat het zorgen voor cliënten bij jou voorop en ben je op zoek naar een functie waarin je écht iets voor mensen kan betekenen? Kom dan werken bij ons team Zorg Thuis!

  Wat ga je doen?

  • Je helpt onze cliënten met de dingen die ze zelf niet meer kunnen, zoals opstaan, wassen, aankleden, medicijnen innemen, eten, drinken en naar bed gaan; conform het zorgplan;
  • Je signaleert en rapporteert bijzonderheden, en je onderneemt zo nodig actie;
  • Je registreert de verleende zorg in het zorgdossier
  • Je neemt deel aan cliëntbesprekingen;
  • Je signaleert wijzigingen met betrekking tot de gezondheidstoestand van de cliënt, rapporteert deze aan de EVV-er en doet voorstellen voor aanpassingen van het zorgplan.

  Wat vragen wij?
  Je bent in bezig van het diploma verzorgende C, ofwel het mbo diploma verzorgende niveau 3. Cliëntgerichtheid staat bij jou hoog in het vaandel. Je hebt ervaring met de zorg voor kwetsbare ouderen. Wij vinden het belangrijk dat je affiniteit hebt met cliënten met dementie. Verder beschik je over goede communicatieve vaardigheden. Je bent flexibel, collegiaal en proactief. Je kunt zelfstandig werken.

  Wat bieden wij?
  Kom jij ons team versterken? Dan bieden wij jou:

  • Dankbare cliënten;
  • Prettige werksfeer;
  • Werktijden in overleg, een rooster binnen schooltijden behoort tot de mogelijkheden;
  • Salaris volgens CAO VVT FG 30, met een goede pensioensopbouw en een vaste eindejaarsuitkering;
  • Een contract voor een jaar met de mogelijkheid tot verlenging
  • Volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling via e-learning en interne cursussen;
  • De mogelijkheid om door te stromen in een BBL-opleiding, zoals de opleiding tot verzorgende niveau 3 IG.

  Interesse?
  Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Margonda Scheps, manager Zorg in de Wijk, via 0252 576500. Of bel of app naar 0610058926. Je kunt ook altijd je vragen mailen naar hr@hozo.nl.

  Solliciteren?
  Ben je enthousiast en gekwalificeerd voor deze functie? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie via hr@hozo.nl. Binnen een week krijg je reactie. Bij indiensttreding zullen we een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) voor je aanvragen. De kosten van de VOG worden door ons vergoed.

  Verzorgende C - intramuraal

  Staat het welbevinden van cliënten bij jou voorop? Dan zijn we op zoek naar jou!

  Wat ga je doen?

  • Je biedt zorg en ondersteuning aan de cliënten die in één van onze woonzorglocaties wonen;
  • Je helpt onze cliënten met de dingen die ze zelf niet meer kunnen, zoals opstaan, wassen, aankleden, medicijnen innemen, eten, drinken en naar bed gaan;
  • Je registreert de verleende zorg in het zorgdossier;
  • Je signaleert en rapporteert bijzonderheden en je onderneemt zo nodig actie;
  • Je neemt deel aan cliëntbesprekingen;
  • Je doet voorstellen voor aanpassing van het zorgplan.

  Wat vragen wij?
  Je bent in bezit van het diploma verzorgende C ofwel het mbo diploma Verzorgende niveau 3 (niet IG). Cliëntgerichtheid staat bij jou hoog in het vaandel. Je hebt ervaring met de zorg voor kwetsbare ouderen. Wij vinden het belangrijk dat je affiniteit hebt met cliënten met dementie. Verder beschik je over goede communicatieve vaardigheden. Je bent flexibel, collegiaal en proactief. Je kunt zelfstandig werken.

  Wat bieden wij?

  • Dankbare cliënten
  • Prettige werksfeer
  • Salaris volgens CAO VVT FG 30, met een goede pensioenopbouw en een vaste eindejaarsuitkering
  • Een contract voor een jaar met de mogelijkheid tot verlenging
  • Volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling via e-learning en interne cursussen
  • De mogelijkheid om door te stromen in een BBL-opleiding, zoals de opleiding tot Verzorgende niveau 3 IG

  Interesse?
  Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Liesbeth van Uunen (06-83444424), Diana Stevens (0630992722) of Timothy Hillebrand (06-13136627), zij zijn managers Zorg en Welzijn. Je kunt bellen of een bericht sturen via whatsapp. Je kunt hen ook bereiken via het algemene nummer 0252-576500. Daarnaast mag je ook je vragen mailen naar hr@hozo.nl.

  Solliciteren?
  Ben je enthousiast en gekwalificeerd voor deze functie? Graag ontvangen we dan je sollicitatiebrief met cv via hr@hozo.nl. Je krijgt binnen een week een reactie. Bij indiensttreding zullen we een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) voor je aanvragen. De kosten van de VOG worden door ons vergoed.

  Verzorgende IG - Thuiszorg

  Ben jij op zoek naar een functie waarin je écht iets voor mensen kunt betekenen? Kom dan werken wij ons team Zorg Thuis!

  Wat ga je doen?
  Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het verlenen van dagelijkse zorg aan onze cliënten, gebaseerd op de afspraken die gemaakt zijn in het zorgplan:
  • Je verricht zelfstandig ADL- werkzaamheden en zorgtaken conform het zorgplan;
  • Je verricht eenvoudige verpleegtechnische handelingen conform het zorgplan;
  • Je signaleert en rapporteert bijzonderheden;
  • Je registreert de verleende zorg in het zorgdossier;
  • Je neemt deel aan cliëntbesprekingen;
  • Je signaleert wijzigingen met betrekking tot de gezondheidstoestand van de cliënt, rapporteert deze aan de evv’er en doet voorstellen voor aanpassing van het zorgplan.

  Wat vragen wij?
  Je bent in het bezit van het diploma Verzorgende niveau 3 IG. Cliëntgerichtheid staat bij jou hoog in het vaandel. Je hebt ervaring in het werken met kwetsbare ouderen en bent in staat je eigen werk inhoud te geven. Wij vinden het belangrijk dat je affiniteit hebt met cliënten met dementie. Verder beschik je over goede communicatieve vaardigheden. Je bent flexibel, collegiaal en proactief. Je kunt zelfstandig werken.

  Wat bieden wij?
  Kom jij ons team versterken? Dan bieden wij jou:
  • Dankbare cliënten;
  • Prettige werksfeer;
  • Salaris volgens CAO VVT, FWG 35;
  • Een contract voor een jaar met de mogelijkheid tot verlenging;
  Werktijden in overleg, een rooster binnen schooltijden behoort tot de mogelijkheden;
  • Volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling via e-learning en interne cursussen;
  • Mogelijkheid om door te stromen naar een leerwerkplek, zoals een BBL Verpleegkunde niveau 4.

  Interesse?
  Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Margonda Scheps, manager Zorg in de Wijk, via 0252 576500. Of bel of app naar 0610058926. Je kunt ook altijd je vragen mailen naar hr@hozo.nl.

  Solliciteren?
  Ben je enthousiast en aantoonbaar gekwalificeerd voor deze functie? Dan ontvangen wij jouw sollicitatiebrief met cv graag via hr@hozo.nl. Binnen een week krijg je reactie. Als je bij ons in dienst komt, vragen wij je om een Verklaring omtrent gedrag (VOG). Een VOG geeft aan dat jouw gedrag geen belemmering vormt voor deze functie. De VOG wordt door ons vergoed.

  Verzorgende IG (intramuraal)

  Staat het welbevinden van cliënten bij jou voorop? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  Wat ga je doen?
  Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het verlenen van dagelijkse zorg aan onze cliënten, gebaseerd op de afspraken uit het individuele zorgplan. Je levert met plezier en toewijding een professionele bijdrage aan het welbevinden van onze cliënten.

  • Je verricht zelfstandig ADL-werkzaamheden en zorgtaken conform het zorgplan;
  • Je verricht eenvoudige verpleegtechnische handelingen conform het zorgplan;
  • Je signaleert en rapporteert bijzonderheden;
  • Je registreert de erleende zorg in het zorgdossier;
  • Je neemt deel aan cliëntbesprekingen;
  • Je signaleert wijzigingen met betrekking tot de gezondheidstoestand van de cliënt, rapporteert deze aan de evv’er en doet voorstellen voor aanpassing van het zorgplan.

  Wat vragen wij?
  Je bent in het bezit van het diploma Verzorgende IG. Je hebt ervaring met het werken met kwetsbare ouderen. Wij vinden het belangrijk dat je affiniteit hebt met mensen met dementie Cliëntgerichtheid staat bij jou hoog in het vaandel. Je bent flexibel, collegiaal en proactief. Je kunt zelfstandig werken en je beschikt over goede communicatieve vaardigheden.

  Wat bieden wij?
  • Dankbare cliënten;
  Prettige werksfeer;
  • Salaris volgens CAO VVT, FWG 35, met een goede pensioenopbouw en een vaste eindejaarsuitkering;
  • Een contract voor een jaar met de mogelijkheid tot verlenging;
  • We werken met een digitaal rooster waarin je je voorkeur kunt aangeven;
  • Volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling via e-learning en interne cursussen;
  • Mogelijkheid om door te stromen naar een leerwerkplek, zoals een BBL Verpleegkundige niveau 4
  .

  Interesse?
  Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Liesbeth van Uunen (06-83444424), Diana Stevens (0630992722) of Timothy Hillebrand (06-13136627), zij zijn managers Zorg en Welzijn. Je kunt bellen of een bericht sturen via whatsapp. Je kunt hen ook bereiken via het algemene nummer 0252-576500. Daarnaast kun je je vragen ook mailen naar hr@hozo.nl.

  Solliciteren?
  Ben je enthousiast en aantoonbaar gekwalificeerd voor deze functie? Dan ontvangen wij jouw sollicitatiebrief met cv graag via hr@hozo.nl. Binnen een week krijg je reactie. Als je bij ons in dienst komt, vragen wij je om een Verklaring omtrent gedrag (VOG). De kosten hiervan worden door ons vergoed.

  Eerst verantwoordelijk verzorgende (intramuraal)

  Staat bij jou het welbevinden van onze cliënten voorp en ben jij een kei in coördineren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  Wat ga je doen?
  Je verzorgt, begeleidt en verpleegt cliënten met somatische en/of psychogeriatrische problematiek in (een van) onze woonzorgcentra. Je verricht verpleegtechnische handelingen. Je stelt in overleg met de cliënt en/of familie het zorgplan op. Je coördineert en bewaakt de zorgverlening. In voorkomende gevallen geef je intensieve begeleiding aan cliënten, zoals psychosociale begeleiding in een terminaal stadium.

  Wat vragen wij?
  Je bent in het bezit van het diploma Verzorgende IG in combinatie met het diploma evv. Of je bent bereid om de opleiding evv te volgen. Cliëntgerichtheid staat bij jou hoog in het vaandel. Je bent flexibel, proactief en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Je kan goed zelfstandig werken en besluiten nemen en je levert een bijdrage aan de samenwerking in het team.

  Wat bieden wij?
  • Dankbare cliënten;
  • Prettige werksfeer;
  • Salaris volgens CAO VVT, met een goede pensioenopbouw en een vaste eindejaarsuitkering;
  • Als verzorgende IG met diploma evv wordt je ingedeeld in FWG 40, als verzorgende IG in opleiding tot evv start je in FWG 35;
  • Een contract voor een jaar met de mogelijkheid tot verlenging;
  • We werken met een digitaal rooster waarin je je voorkeur kunt aangeven;
  • Volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling via e-learning en interne cursussen;
  • Mogelijkheid om een opleiding te volgen, zoals een BBL Verpleegkunde niveau 4.

  Interesse?
  Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met met Diana Stevens of Timothy Hillebrand, managers Zorg en Welzijn, via 0252 576500. Of bel of app naar 06 309 92 722 (Diana), 0613136627 (Timothy). Je kunt ook altijd je vragen mailen naar hr@hozo.nl.

  Solliciteren?
  Wil je op deze functie solliciteren? Dan ontvangen wij jouw sollicitatiebrief met cv graag via hr@hozo.nl. Binnen een week krijg je reactie. Bij indiensttreding vragen wij je om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Een VOG geeft aan dat jouw gedrag geen belemmering vormt voor deze functie. De VOG wordt door ons vergoed.

  Eerst verantwoordelijk verzorgende - Zorg Thuis

  Wil jij ervoor zorgen dat onze cliënten (langer) thuis kunnen blijven wonen? Dan zorgen wij ervoor dat jij je kunt blijven ontwikkelen!

  Team Zorg Thuis
  Het team Zorg Thuis biedt zorg en ondersteuning aan mensen die nog zelfstandig thuis wonen. Al onze cliënten wonen in Hillegom en een enkele in De Zilk. Het team bestaat uit helpenden (plus), verzorgenden C, verzorgenden IG en EVV’ers. Met je diensttelefoon kun je tijdens je werk makkelijk contact opnemen met je collega’s. Ook kun je altijd terugvallen op ons verpleegkundig team.

  Wat ga je doen?
  Je verzorgt, begeleidt en verpleegt cliënten met somatische en/of psychogeriatrische problematiek. Je verricht verpleegtechnische handelingen. Je stelt in overleg met de cliënt en/of familie het zorgplan op. Je coördineert en bewaakt de zorgverlening. In voorkomende gevallen geef je intensieve begeleiding aan cliënten, zoals psychosociale begeleiding in een terminaal stadium.

  Wat vragen wij?
  Je bent in het bezit van het diploma Verzorgende IG in combinatie met het diploma evv. Of je bent bereid om de opleiding evv te volgen. Cliëntgerichtheid staat bij jou hoog in het vaandel. Je bent flexibel, proactief en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Je kan goed zelfstandig werken en besluiten nemen en je levert een bijdrage aan de samenwerking in het team.

  Wat bieden wij?

  • Dankbare cliënten;
  • Prettige werksfeer;
  • Werktijden in overleg, een rooster binnen schooltijden behoort tot de mogelijkheden;
  • Salaris volgens CAO VVT, met een goede pensioenopbouw en een vaste eindejaarsuitkering;
  • Als verzorgende IG met diploma evv wordt je ingedeeld in FWG 40, als verzorgende IG in opleiding tot evv start je in FWG 35;
  • Een contract voor een jaar met de mogelijkheid tot verlenging;
  • We werken met een digitaal rooster waarin je je voorkeur kunt aangeven;
  • Volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling via e-learning en interne cursussen;
  • Mogelijkheid om een opleiding te volgen, zoals een BBL Verpleegkunde niveau 4.

  Interesse?
  Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met met Margonda Scheps, manager Zorg in de Wijk, via 0252 576500. Of bel of app naar 0610058926. Je kunt ook altijd je vragen mailen naar hr@hozo.nl.

  Solliciteren?
  Wil je op deze functie solliciteren? Dan ontvangen wij jouw sollicitatiebrief met cv graag via hr@hozo.nl. Binnen een week krijg je reactie. Bij indiensttreding vragen wij je om een Verklaring omtrent gedrag (VOG). Een VOG geeft aan dat jouw gedrag geen belemmering vormt voor deze functie. De VOG wordt door ons vergoed.

  Leerplek en stagelopen

  Wil jij ook het beste uit jouw stage halen en leren van professionals in een dynamische, uitdagende omgeving, waar medewerkers en cliënten voorop staan? Dan ben je bij ons aan het goede adres!

  Wij hebben stageplekken voor studenten met een zorgopleiding niveau 2 tot en met 5 of een opleiding geneeskunde. Ook hebben wij stagemogelijkheden binnen onze overige afdelingen, zoals de afdeling gastvrijheid.

  Wil jij bij ons stagelopen? Motiveer dan duidelijk waarom en voor welke periode. Informeer naar de mogelijkheden bij onze afdeling p&o via 0252 576 500 of stuur jouw motivatie naar hr@hozo.nl.

  Sfeer proeven?

  Wil je een dagje meelopen of een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek? Wij kijken ernaar uit om jou net zo enthousiast te maken over het werken en leren bij HOZO als wijzelf zijn!

  Bekijk onze actuele vacatures en opleidingsplaatsen. Staat jouw functie of opleidingsplek er niet bij? Neem gerust contact met ons op, want wie weet zijn er andere mogelijkheden of komt er binnenkort een vacature voor jouw droombaan voorbij.

  Informeer naar de mogelijkheden bij Esther van der Hoorn of Harriët van der Meer: 0252 576 500, hr@hozo.nl.

  Vrijwilligers

  Binnen onze organisatie nemen vrijwilligers een belangrijke plek in. Zij ondersteunen onze medewerkers en bieden onze cliënten net dat beetje extra.

  Wij werken al vele jaren met vrijwilligers. Stuk voor stuk mensen die zich met hart en ziel inzetten op verschillende plekken binnen onze organisatie, zoals zorg, hoteldienst, technische dienst en welzijn.

  Op zoek naar zinvol en leuk vrijwilligerswerk? Wij hebben diverse uitdagende en afwisselende functies voor vrijwilligers. Wil je meer informatie over wat vrijwilligerswerk bij HOZO inhoudt? Bekijk dan eens ons vrijwilligersboekje.

  Hieronder vind je de meest actuele vrijwilligersvacatures.

  Wil jij je ook als vrijwilliger inzetten voor onze cliënten? Neem dan contact op met onze vrijwilligersbegeleider, Karin van Saase: k.saase@hozo.nl, 0252 576 500.

  Chauffeur

  Wegens uitbreiding van onze vervoersdienst zijn wij op zoek naar enthousiaste vrijwilligers, die structureel of op oproepbasis onze cliënten willen vervoeren. Ook zoeken wij vrijwilligers die ons willen helpen ons wagenpark op orde te houden.

  Wat ga je doen?
  Naast het halen en brengen van cliënten van en naar de dagcentra in Bloemswaard en Parkwijk, vervoer je met onze (rolstoel)bussen cliënten naar, van en tussen onze verschillende locaties. Daarnaast breng je cliënten naar georganiseerde activiteiten en uitstapjes, de Open Eettafel en het Avondrestaurant.

  Wat vragen wij?
  Om in aanmerking te komen voor deze vrijwilligersfunctie dien je te beschikken over:
  – een geldig rijbewijs
  – een representatieve rijstijl
  – een verklaring omtrent gedrag
  – affiniteit met de doelgroep
  – een cliëntgerichte houding.

  Een rijtest kan deel uitmaken van het inwerkprogramma.

  Wat bieden wij?
  Kom je ons team versterken? Dan bieden wij je:
  – dankbare cliënten
  – een prettige werksfeer
  – een vrijwilligersovereenkomst
  – jaarlijks een vrijwilligersfeest

  Interesse?
  Wil je meer weten over deze vrijwilligersfunctie? Neem dan contact op met onze vrijwilligersbegeleider, Karin van Saase: k.saase@hozo.nl, 0252 576 500.

  Aanmelden?
  Ben je enthousiast en voldoe je aan de eisen voor deze vrijwilligersfunctie? Dan ontvangen wij jouw aanmelding en motivering graag per e-mail via k.saase@hozo.nl of per post: HOZO, Garbialaan 3, 2182 LA Hillegom.

  Tuinman

  Wij vinden het belangrijk dat onze gebouwen en de buitenruimten goed worden onderhouden. Wegens capaciteitsproblemen bij onze facilitaire dienst zijn wij dringend op zoek naar een enthousiaste, zelfstandig werkende vrijwilliger met groene vingers.

  Wat ga je doen?
  Naast het onderhouden van de perken en tuinen rondom Bloemswaard en Parkwijk, zorg je ervoor dat de buitenruimten opgeruimd en netjes zijn.

  Wat vragen wij?
  Om in aanmerking te komen voor deze vrijwilligersfunctie dien je te beschikken over:
  – affiniteit met tuinieren
  – een grote mate van zelfstandigheid
  – verantwoordelijkheidsgevoel

  Wat bieden wij?
  Kom je ons team versterken? Dan bieden wij je:
  – dankbare cliënten
  – een prettige werksfeer
  – een vrijwilligersovereenkomst
  – jaarlijks een vrijwilligersfeest

  Interesse?
  Wil je meer weten over deze vrijwilligersfunctie? Neem dan contact op met Albert van Dijk, coördinator beheer, bouw en ict: a.vandijk@hozo.nl 0252 576 500.

  Aanmelden?
  Ben je enthousiast en voldoe je aan de eisen voor deze vrijwilligersfunctie? Dan ontvangen wij jouw aanmelding en motivering graag per e-mail via a.vandijk@hozo.nl of per post: HOZO, Garbialaan 3, 2182 LA Hillegom.

  Huiskamervrijwilliger

  Voor de huiskamers in Bloemswaard zijn wij op zoek naar een huiskamervrijwilliger.

  Wat ga je doen?
  In deze vrijwilligersfunctie zorg je in overleg met de woonassistent voor een gezellig moment voor de bewoners, bijvoorbeeld door spelletjes te spelen of een praatje te maken tijdens de koffie.

  Wat bieden wij?
  Kom je ons team versterken? Dan bieden wij je:
  – dankbare cliënten
  – een prettige werksfeer
  – een vrijwilligersovereenkomst
  – jaarlijks een vrijwilligersfeest

  Interesse?
  Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze vrijwilligersbegeleider, Karin van Saase: k.saase@hozo.nl, 0252 576 500.

  Aanmelden?
  Voor deze vrijwilligersfunctie kun je je aanmelden via k.saase@hozo.nl.

  0 tot 15 uur per week

  Contact*

  *Niet bestemd voor Open Eettafel en Avondrestaurant reserveringen. Daarvoor graag bellen naar of langskomen bij de receptie/gastvrouwen.

  HOZO | Garbialaan 3 | 2182 LA Hillegom

  0252 576 500