Werken en leren bij HOZO

Wij vinden het belangrijk dat de sfeer binnen HOZO goed is, je voldoende mogelijkheden hebt om jezelf te blijven ontwikkelen (wij bieden onder andere e-learning en een uitgebreid aanbod aan bij- en nascholing) en werk en privé goed in balans zijn.

Onze vacatures

HOZO is een kleine, maar uiterst actieve organisatie die de kwaliteit van zorg hoog in het vaandel heeft. Ons doel is ertoe bijdragen dat iedereen in Hillegom op een zelfredzame en zo aangenaam mogelijke manier invulling kan geven aan zijn of haar leven.

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen die onze teams willen versterken, dus bekijk snel onze actuele vacatures! Staat de vacature voor jouw droombaan er niet bij? Neem dan gerust contact op met onze afdeling p&o via hr@hozo.nl of 0252 576 500 om de mogelijkheden te bespreken.

Ben je enthousiast over een van onze vacatures en wil je het liefst direct aan de slag? Stuur dan jouw sollicitatie met cv naar hr@hozo.nl. Binnen een week ontvang je een reactie van ons.

Je kunt ook op onze vacatures solliciteren via indeed.nl. Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan een ‘alert’ aan en ontvang een e-mail als er een nieuwe vacature is geplaatst. Of volg ons op LinkedIn.

Ben je je nog aan het oriënteren op werken of leren in de zorg? Kijk dan eens op de website ontdekdezorg.nl. Op deze website vind je veel informatie over beroepen, opleidingen en vacatures in de zorg en kun je persoonlijk advies vragen.

Helpende niveau 2+ Zorg Thuis

Staat het zorgen voor cliënten bij jou voorop en ben je op zoek naar een functie waarin je écht iets voor mensen kan betekenen? Kom dan werken bij ons team Zorg Thuis!

Wat ga je doen?
Je fietst of rijdt een route langs een aantal cliënten, in de ochtend of in de avond. Je helpt cliënten met de dingen die ze niet meer zelfstandig kunnen, zoals opstaan, douchen en aankleden. Ook kan het zijn dat je een cliënt zijn medicatie geeft, of helpt bij het aandoen van steunkousen. Je werkt volgens de afspraken in het zorgplan. Zo lever je op een professionele manier een bijdrage aan het welbevinden van onze cliënten.

Team Zorg Thuis
Het team Zorg Thuis biedt zorg aan cliënten die zelfstandig thuis wonen, en zorg nodig hebben. Alle werkzaamheden vinden plaats in Hillegom en naburig dorp De Zilk. Het team bestaat uit Helpenden (Plus), Verzorgenden C, Verzorgenden IG en een aantal EVV. Tijdens je dienst kun je contact opnemen met je collega’s. Daarnaast kun je terugvallen op het verpleegkundig team van Stichting HOZO.

Wij vragen
Je bent in bezit van het diploma Helpende niveau 2 Plus. Je hebt ervaring met het werken met kwetsbare ouderen. Wij vinden het belangrijk dat je affiniteit hebt met cliënten met dementie.

Cliëntgerichtheid staat bij jou hoog in het vaandel. Verder beschik je over goede communicatieve vaardigheden. Je bent flexibel, collegiaal en proactief. Je kunt zelfstandig werken.

Wij bieden

 • Dankbare cliënten
 • Prettige werksfeer
 • Salaris volgens cao VVT, FWG 25, met een goede pensioenopbouw en een vaste eindejaarsuitkering
 • Een contract voor een jaar met de mogelijkheid tot verlenging
 • Flexibele werktijden
 • Volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling via e-learning en interne cursussen
 • Mogelijkheid om door te stromen naar een leerwerkplek, zoals de opleiding Verzorgende C of een BBL Verzorgende IG

Interesse?
Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Carina van Dijk, zij is coördinator van het team Zorg Thuis. Ze is bereikbaar via telefoonnummer 0252-576500. Of bel of app haar op 06-10994354.

Solliciteren
Ben je enthousiast? Graag ontvangen wij jouw sollicitatie per e-mail via hr@hozo.nl. Je krijgt binnen een week reactie.

Bij indiensttreding vragen wij je om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Deze kosten worden vergoed.

Verzorgende IG - Thuiszorg

Ben jij op zoek naar een functie waarin je écht iets voor mensen kunt betekenen? Kom dan werken wij ons team Zorg Thuis!

Wat ga je doen?
Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het verlenen van dagelijkse zorg aan onze cliënten, gebaseerd op de afspraken die gemaakt zijn in het zorgplan:
• je verricht zelfstandig ADL- werkzaamheden en zorgtaken conform het zorgplan;
• je verricht eenvoudige verpleegtechnische handelingen conform het zorgplan;
• je signaleert en rapporteert bijzonderheden;
• je registreert de verleende zorg in het zorgdossier;
• je neemt deel aan cliëntbesprekingen;
• je signaleert wijzigingen met betrekking tot de gezondheidstoestand van de cliënt, rapporteert deze aan de evv’er en doet voorstellen voor aanpassing van het zorgplan.

Wat vragen wij?
Je bent in het bezit van het diploma Verzorgende niveau 3 IG. Cliëntgerichtheid staat bij jou hoog in het vaandel. Je hebt ervaring in het werken met kwetsbare ouderen en bent in staat je eigen werk inhoud te geven. Wij vinden het belangrijk dat je affiniteit hebt met cliënten met dementie. Verder beschik je over goede communicatieve vaardigheden. Je bent flexibel, collegiaal en proactief. Je kunt zelfstandig werken.

Als je bij ons in dienst komt, vragen wij je om een Verklaring omtrent gedrag (VOG). Een VOG geeft aan dat jouw gedrag geen belemmering vormt voor deze functie. De VOG wordt door ons vergoed.

Wat bieden wij?
Kom jij ons team versterken? Dan bieden wij jou:
• dankbare cliënten;
• prettige werksfeer;
• salaris volgens CAO VVT, FWG 35;
• een contract voor een jaar met de mogelijkheid tot verlenging;
• flexibele werktijden
• volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling via e-learning en interne cursussen;
• mogelijkheid om door te stromen naar een leerwerkplek, zoals een BBL Verpleegkunde niveau 4.

Interesse?
Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Carina van Dijk, coördinator Zorg Thuis via telefoonnummer 0252 576 500. Of bel of app naar 06 109 94 354.

Solliciteren?
Ben je enthousiast en aantoonbaar gekwalificeerd voor deze functie? Dan ontvangen wij jouw sollicitatiebrief met cv graag via hr@hozo.nl. Binnen een week krijg je reactie!

Verzorgende C - Thuiszorg

Staat het zorgen voor cliënten bij jou voorop en ben je op zoek naar een functie waarin je écht iets voor mensen kan betekenen? Kom dan werken bij ons team Zorg Thuis!

Wat ga je doen?

 • Je helpt onze cliënten met de dingen die ze zelf niet meer kunnen, zoals opstaan, wassen, aankleden, medicijnen innemen, eten, drinken en naar bed gaan; conform het zorgplan;
 • Je signaleert en rapporteert bijzonderheden, en je onderneemt zo nodig actie;
 • Je registreert de verleende zorg in het zorgdossier,
 • Je neemt deel aan cliëntbesprekingen;
 • Je signaleert wijzigingen met betrekking tot de gezondheidstoestand van de cliënt, rapporteert deze aan de EVV-er en doet voorstellen voor aanpassing van het zorgplan.

Wat vragen wij?
Je bent in bezit van het diploma verzorgende C ofwel het mbo diploma Verzorgende niveau 3.

Cliëntgerichtheid staat bij jou hoog in het vaandel. Je hebt ervaring met de zorg voor kwetsbare ouderen. Wij vinden het belangrijk dat je affiniteit hebt met cliënten met dementie. Verder beschik je over goede communicatieve vaardigheden. Je bent flexibel, collegiaal en proactief. Je kunt zelfstandig werken.

Wat bieden wij?
Kom jij ons team versterken? Dan bieden wij jou:

 • Dankbare cliënten
 • Prettige werksfeer
 • Salaris volgens CAO VVT FG 30, met een goede pensioenopbouw en een vaste eindejaarsuitkering
 • Een contract voor een jaar met de mogelijkheid tot verlenging
 • Volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling via e-learning en interne cursussen
 • De mogelijkheid om door te stromen in een BBL-opleiding, zoals de opleiding tot Verzorgende niveau 3 IG

Interesse?
Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Carina van Dijk (coördinator Zorg Thuis). Je kunt bellen of een bericht sturen via whatsapp (06-10994354). Je kunt haar ook bereiken via het algemene nummer 0252-576500.

Solliciteren?
Ben je enthousiast en gekwalificeerd voor deze functie? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie via hr@hozo.nl. Binnen een week krijg je reactie!

Bij indiensttreding zullen we een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) voor je aanvragen. De kosten van de VOG worden door ons vergoed.

Eerst verantwoordelijk verzorgende - Zorg Thuis

Wil jij ervoor zorgen dat onze cliënten (langer) thuis kunnen blijven wonen? Dan zorgen wij ervoor dat jij je kunt blijven ontwikkelen!

Team Zorg Thuis
Het team Zorg Thuis biedt zorg en ondersteuning aan mensen die nog zelfstandig thuis wonen. Al onze cliënten wonen in Hillegom en een enkele in De Zilk. Het team bestaat uit helpenden (plus), verzorgenden C, verzorgenden IG en evv’ers. Met je diensttelefoon kun je tijdens je werk makkelijk contact opnemen met je collega’s. Ook kun je altijd terugvallen op ons verpleegkundig team.

Wat ga je doen?
Je verzorgt, begeleidt en verpleegt cliënten met somatische en/of psychogeriatrische problematiek. Je verricht verpleegtechnische handelingen. Je stelt in overleg met de cliënt en/of familie het zorgplan op. Je coördineert en bewaakt de zorgverlening. In voorkomende gevallen geef je intensieve begeleiding aan cliënten, zoals psychosociale begeleiding in een terminaal stadium.

Wat vragen wij?
Je bent in het bezit van het diploma Verzorgende IG in combinatie met het diploma evv. Of je bent bereid om de opleiding evv te volgen. Cliëntgerichtheid staat bij jou hoog in het vaandel. Je bent flexibel, proactief en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Je kan goed zelfstandig werken en besluiten nemen en je levert een bijdrage aan de samenwerking in het team.

Bij indiensttreding vragen wij je om een Verklaring omtrent gedrag (VOG). Een VOG geeft aan dat jouw gedrag geen belemmering vormt voor deze functie. De VOG wordt door ons vergoed.

Wat bieden wij?
• Dankbare cliënten;
• Prettige werksfeer;
• Salaris volgens CAO VVT, met een goede pensioenopbouw en een vaste eindejaarsuitkering;
• Als verzorgende IG met diploma evv wordt je ingedeeld in FWG 40, als verzorgende IG in opleiding tot evv start je in FWG 35;
• Een contract voor een jaar met de mogelijkheid tot verlenging;
• We werken met een digitaal rooster waarin je je voorkeur kunt aangeven;
• Volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling via e-learning en interne cursussen;
• Mogelijkheid om een opleiding te volgen, zoals een BBL Verpleegkunde niveau 4.

Interesse?
Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met met Carina van Dijk, coördinator Zorg Thuis, via 0252 576500. Of bel of app naar 06 109 94 354.

Solliciteren?
Wil je op deze functie solliciteren? Dan ontvangen wij jouw sollicitatiebrief met cv graag via hr@hozo.nl. Binnen een week krijg je reactie!

Activiteitenbegeleider/Medewerker Welzijn

Geniet je ervan als je iemand met dementie een interessante en actieve dag laat beleven? Als je een deelnemer met geheugenproblemen ziet opbloeien? Dan is het voor jou in deze functie volop genieten!

– 24 uur per week

Dit ga je doen
Je werkt zowel op een gesloten PG afdeling als op een afdeling somatiek. Je stelt samen met collega’s van de zorgafdelingen en van het team Welzijn activiteitenprogramma’s op en voert deze in samenwerking uit. Er worden individuele activiteiten gedaan en groepsactiviteiten. Daarnaast coach je afdelingen op het gebied van welzijn en persoonsgerichte zorg. Voor de uitvoering hiervan begeleid je een aantal vrijwilligers en stagiaires. Je hebt contact met de mantelzorgers van onze deelnemers. Tevens heb je op je vakgebied contact met andere professionals. Rapporteren van bijzonderheden doe je in het cliëntendossier.

Team Welzijn
Je bent onderdeel van het team zorg en welzijn. Er is ruimte om jouw persoonlijke passie, kennis en ideeën in te brengen. Er op uit gaan, activiteiten buiten doen, de buurt in gaan, concerten bezoeken, cultuur beleven en uitjes maken integraal feel uit van onze inzet en aanpak. We zoeken samenwerking met anderen om het talent van onze deelnemers in te kunnen zetten.

Wij vragen
Je bent energiek en vrolijk. Je weet wat je kunt verwachten in het gedrag van onze deelnemers. Je denkt in kansen en je weet wat er past bij onze deelnemers. Je durft in eigen kennis, visie en ideeën in te brengen. Het is fijn als je het voortouw durft te nemen, Je houdt van muziek, kunst en cultuur en je vindt het leuk om dit in je werk toe te passen. Je maakt van een simpel idee een succesvolle activiteit. Je hebt een relevante opleiding afgerond, minimaal op mbo-niveau 3 of 4 (CMV, SPW. Vaktherapie, MWD).

Wij bieden
Stichting HOZO is een innovatieve en sociale organisatie. De omgangsvormen zijn informeel. Er is ruimte voor eigen inbreng en ontwikkelmogelijkheden, o.a. door het volgen van opleidingen. We bieden een contract voor een jaar met de mogelijkheid tot verlenging. De functie is ingedeeld in FWG 35 van de CAO VVT. Je bouwt pensioen op via PFZW en je ontvangt een structurele eindejaarsuitkering.

Interesse?
Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Diana Stevens via 0252 – 576500 of via 06-30992722.

Heb je er zin in? Stuur dan je CV en motivatiebrief zo snel mogelijk naar hr@hozo.nl. Je kunt reageren tot en met woensdag 2 oktober. Bij indiensttreding vragen wij je om een verklaring omtrent gedrag (VOG). De VOG wordt door ons vergoed.

Medewerker Technische Dienst

Ben jij handig en behulpzaam? En zoek je een veelzijdige functie waarin je je verder kunt ontwikkelen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Fulltime, 5 dagen per week

Technische Dienst
De Technische Dienst zorgt dat installaties en apparatuur goed werken en dat gebouwen en terreinen goed worden onderhouden. Het team bestaat uit 5 collega’s. Je kunt terugvallen op je collega’s en op de coördinator ICT, Beheer en Bouw. Het werk wordt gedaan tijdens kantooruren.

Wat ga je doen?
Je voert onderhoudswerk en reparaties uit. Ook begeleid je monteurs bij het uitvoeren van werk bij HOZO. De werkzaamheden zijn veelzijdig: van de onderhoud aan de luchtbehandelingsinstallatie tot aan het plaatsen van tilliften. Verder verhelp je storingen en geef je cliënten en collega’s instructies over het gebruik van installaties en apparatuur.

Naast je uitvoerende werkzaamheden heb je ook andere taken. Je verricht werkzaamheden als preventiemedewerker. Je signaleert gevaarlijke situaties en adviseert over oplossingen. Daarnaast geef je advies over de aanschaf van en het onderhoud aan installaties en apparatuur.

Wij vragen

 • Kennis en ervaring op het gebied van techniek
 • Mbo werk- en denkniveau
 • Werkervaring in een vergelijkbare functie is een pre
 • In het bezit van een rijbewijs
 • Digitale vaardigheden
 • Communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk
 • Je neemt initiatief, je bent flexibel en je weet van aanpakken
 • Je kunt zelfstandig werken en je stemt je werkzaamheden goed af met je collega’s.
 • Je beheerst de Nederlandse taal

Wij bieden

 • Prettige werksfeer
 • Salaris volgens CAO VVT met een goede pensioenopbouw en een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Inschaling op basis van kennis en ervaring
 • Een contract voor bepaalde tijd met de intentie om deze om te zetten naar onbepaalde tijd
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling via cursussen, opleidingen en uitbreiding takenpakket

Interesse?
Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Albert van Dijk, coördinator ICT, Beheer en Bouw. Hij kan je vragen beantwoorden. Hij is bereikbaar van dinsdag tot en met vrijdag via telefoonnummer 0252-576500. Je mag hem ook bellen op 06-57590606.

Solliciteren
Graag ontvangen we je sollicitatie met CV per e-mail via hr@hozo.nl. Je krijgt binnen een week reactie.

Bij indiensttreding zullen we een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) voor je aanvragen. De kosten van de VOG worden door ons vergoed.

Adviseur Beleid & Kwaliteit

Zet jij je expertise in om onze processen te verbeteren? Combineer jij praktijkervaring met een overstijgende blik? Dan zijn we op zoek naar jou!

Dit ga je doen
Onze processen zijn gericht op het herstel, de gezondheid, de vitaliteit en het welzijn van onze cliënten. Jij hebt hierop een analytische en overstijgende blik. Jij volgt de ontwikkelingen binnen de sector en daarbuiten. Je bewaakt en bevordert de kwaliteit van de zorg. Je adviseert en ondersteunt het management op het gebied van zorgbeleid, zorgprocessen, zorginnovatie en algemeen beleid voor de organisatie. Je hebt als aandachtsgebieden: ontwikkeling Volledig Pakket Thuis (VPT), gegevens-bescherming (AVG), methodisch werken en medicatieveiligheid. Je doet voorstellen voor  verbetering, inclusief plan van aanpak en begroting. Je leidt projecten. Zo draag jij bij aan de realisatie van HOZO-brede kwaliteitsverbetering.

Het stafbureau
De adviseur beleid & kwaliteit hoort bij het stafbureau. Daar werken 10 medewerkers aan kwaliteit, beleid, opleiding, communicatie en HR. Er wordt op een prettige en professionele manier samengewerkt. Je kunt terugvallen op je collega’s en op de coördinator. Vanuit het stafbureau houd je contact met collega’s uit alle teams, zowel zorg als ondersteuning. Je werkt nauw samen met de coördinatoren.

Wij vragen
Door te luisteren en te analyseren weet jij snel waar de behoeftes en knelpunten liggen. Vervolgens ga jij proactief en tactvol te werk. Je brengt je eigen kennis, visie en ideeën in. Je hebt een positieve, lerende houding en je draagt bij aan een veilig werkklimaat. Je bent een doorzetter. Met jouw communicatieve vaardigheden en organisatiesensitiviteit weet jij weerstanden te overwinnen.

Je beschikt over een relevant diploma op minimaal HBO-niveau. Je hebt ervaring met het leiden van projecten. Je hebt ervaring in de zorg. Ervaring met zorgapplicaties en inzicht in zorgfinanciering is een pre. Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op je vakgebied.

Wij bieden

 • Een uitdagende functie in een kleinschalige, professionele organisatie met een prettige werksfeer
 • Arbeidsvoorwaarden volgens cao VVT, met goede pensioenopbouw en een vaste eindejaarsuitkering
 • Inschaling conform cao VVT afhankelijk van kennis en ervaring
 • Aantal uren per week in overleg
 • Een tijdelijk dienstverband voor de duur van een jaar
 • Interne sollicitanten bieden we een terugkeergarantie

Informatie
Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Marije Klein, bestuurssecretaris/coördinator stafbureau of met Janet Kooi, adviseur beleid & kwaliteit, via telefoonnummer 0252 – 576 500 of 06-19708508.

Graag ontvangen we je sollicitatie met CV per e-mail via hr@hozo.nl .

Bij indiensttreding zullen we een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) voor je aanvragen. De kosten van de VOG worden door ons vergoed.

Medewerker Welzijn

Heb jij oog voor wat de cliënt nog wel kan? En weet jij dat te vertalen in een passend activiteitenplan? Dan zijn we op zoek naar jou!

– 24 uur per week

Team Zorg & Welzijn
Het team Zorg & Welzijn zet zich in voor het welbevinden van onze cliënten. Er wordt persoonsgericht en belevingsgericht gewerkt. Het team biedt naast zorg ook activiteiten aan: van kleine, individuele activiteiten tot grotere bijeenkomsten. We werken hierbij samen met een grote groep vrijwilligers. In dit team kun je veel leren en is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Dit ga je doen
Je begeleidt cliënten met somatische klachten of psychogeriatrische klachten, of met een combinatie hiervan. Je stelt in overleg met je collega’s activiteiten-programma’s op en voert deze in samenwerking uit. Je geeft samen met de eerst verantwoordelijk verzorgende (EVV) inhoud aan het zorgplan. Rapporteren van bijzonderheden doe je in het cliëntendossier.

Je coacht je collega’s op het gebied van welzijn en persoonsgerichte zorg. Je begeleidt een aantal vrijwilligers en stagiaires. Je hebt contact met de mantelzorgers van onze deelnemers. Verder stem je af met de medewerkers Welzijn van de ander teams binnen de organisatie.

Wij vragen
Wij vragen iemand met ervaring in het aanbieden van activiteiten aan onze doelgroep. Iemand die mogelijkheden ziet voor de cliënt en die in staat is om deze te vertalen in een passend activiteitenplan.

Signaleren en nabijheid zijn belangrijke aspecten van je functie. Je weet dat de cliënt kwetsbaar is door zijn beperking(en). Je past je manier van begeleiden hierop aan. Je hebt oog voor wat de cliënt (nog) wel kan en zorgt dat hij kan doen waarvan hij gelukkig van wordt.

Je bent energiek en vrolijk. Je durft je eigen kennis, visie en ideeën in te brengen. Je durft het voortouw te nemen. Je maakt van een simpel idee een succesvolle activiteit. Je hebt een relevante opleiding afgerond, minimaal op mbo-niveau 3 of 4 (CMV, SPW, Vaktherapie, MWD).

Wij bieden
HOZO is een kleinschalige en professionele organisatie. De omgangsvormen zijn informeel. Er is ruimte voor eigen inbreng en ontwikkelmogelijkheden, o.a. door het volgen van opleidingen. We bieden een contract voor een jaar met de mogelijkheid tot verlenging. De functie is ingedeeld in FWG 35 van de CAO VVT. Je bouwt pensioen op via PFZW en je ontvangt een structurele eindejaarsuitkering.

Interesse?
Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Liesbeth van Uunen, Coördinator Zorg en Welzijn via 0252 – 576500 of via 06- 83 444424.

Ben je enthousiast? Stuur dan je CV met motivatiebrief zo snel mogelijk naar hr@hozo.nl. Je krijgt binnen een week reactie. Bij indiensttreding vragen wij een VOG (verklaring omtrent gedrag) voor je aan. De VOG wordt door ons vergoed.

Vakantiekracht Zorg

Doe jij de opleiding in de zorg en zoek je een bijbaan waarin je praktijkervaring opdoet? Word vakantiekracht bij HOZO!

Wat ga je doen?
Als vakantiekracht bij de HOZO ga je aan de slag op één van onze woonzorglocaties, of in de thuiszorg!

Je verricht hier ondersteunende werkzaamheden. Zo help je onze bewoners bij het opstaan, wassen en aankleden. Ook verricht je huishoudelijke werkzaamheden en ondersteun je op de huiskamer bij eet en drinkmomenten. Omdat sociaal contact heel belangrijk is, bied jij een luisterend oor of maak je een wandelingetje of een gezellig praatje. Je drinkt een kop koffie of je speelt een spelletje. Samen met je collega’s zorg je voor het welbevinden van onze bewoners.

Wij vragen

 • Je hebt een stageperiode met ADL-ervaring succesvol afgerond
 • Enthousiasme, vriendelijkheid en geduldigheid
 • Een positieve, lerende houding
 • Ruime beschikbaarheid
 • Ervaring met de zorg voor kwetsbare ouderen
 • Affiniteit met dementie
 • Maakt graag een praatje
 • Je bent in staat om zelfstandig te werken bij ouderen in de thuiszorg (leeftijd vanaf 18 jaar)
 • Je doet een opleiding in de zorg

Wij bieden

 • Dankbare cliënten
 • Prettige werksfeer
 • Een flex-arbeidsovereenkomst van 1 jaar met de mogelijkheid tot verlenging (dus ook na de vakanties kun je blijven werken!)
 • Voldoende begeleiding
 • Arbeidsvoorwaarden conform cao VVT
 • Uurloon op basis van jouw opleidingsachtergrond en (werk)ervaring (minimaal €10,85 per uur)
 • Volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, zowel vòòr als na het behalen van je diploma.

Interesse?
Heb je interesse? Neem dan contact op met Sander Langerak, telefonisch of via WhatsApp bereikbaar op 06-86832076.

Solliciteren
Ben je enthousiast? Graag ontvangen wij jouw sollicitatie per e-mail via hr@hozo.nl. Je krijgt binnen een week reactie.

Bij indiensttreding vragen wij je om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Deze kosten worden vergoed.

Leercoach (Verzorgende IG/EVV/Verpleegkundige)

Wil jij onze nieuwe collega’s het vak leren? En heb jij oog voor de bewoner én voor de leerling? Dan zetten we jouw kwaliteiten graag in op de leerafdeling!

De leerafdeling
HOZO is op 11 oktober jl. gestart met een leerafdeling op locatie Bloemswaard. In februari 2022 openen we een tweede leerafdeling op locatie Parkwijk. Waarom? We willen meer leerlingen opleiden, en we willen dat er voldoende tijd en aandacht is voor zowel bewoners als leerlingen.

Op een leerafdeling voeren de leerlingen en de leercoach samen de zorgtaken uit. Daarnaast coacht en begeleidt de leercoach de leerlingen. De leercoach bewaakt de kwaliteit van zorg en het leerproces.

Dit ga je doen

 • Samen met de leerlingen voer je de zorgtaken uit
 • Samen met je collega-leercoaches bewaak je de kwaliteit van zorg voor de bewoners en het leerproces van de leerlingen
 • Samen met je collega-leercoaches zorg je voor een veilig leerklimaat
 • Je observeert, ondersteunt en coacht de leerlingen bij de uitvoering van de zorgtaken
 • Je hebt tijd voor leermomenten
 • Je geeft feedback op een opbouwende manier
 • Je evalueert en beoordeelt en je geeft hierbij argumenten
 • Je draagt bij aan de ontwikkeling van de leerafdeling
 • Je draagt bij aan zorgvernieuwing op de leerafdeling

Wat wij vragen

 • De ambitie en de kwaliteiten om je verder te ontwikkelen als leercoach, ervaring als werkbegeleider is niet verplicht
 • Een zorgdiploma: verzorgende IG, EVV of Verpleegkunde. De bereidheid om de EVV-opleiding te doen, indien je nog geen EVV-diploma hebt
 • Aanstekelijk enthousiasme
 • Je hebt een positieve, lerende houding
 • Je bent makkelijk benaderbaar
 • Je kunt zelfstandig en in teamverband werken
 • Je vindt het een uitdaging om de leerafdeling mede vorm te geven
 • Je houdt de ontwikkelingen op je vakgebied bij, en je vindt het leuk om aan de slag te gaan met innovaties

Wat wij bieden

 • Inzet in deze nieuwe functie op de leerafdeling voor de duur van een jaar, met de intentie dit daarna voor onbepaalde tijd voort te zetten
 • Je wordt al je uren ingezet als leercoach op de leerafdeling, dit is dus geen neventaak
 • Aantal uren per week is in overleg, bij voorkeur vanaf 24 uur per week
 • Inschaling op basis van je zorgdiploma conform CAO VVT
 • Opleidingstraject gericht op de functie van leercoach en volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
 • Voor interne kandidaten: terugkeergarantie naar je oude functie
 • Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar interne kandidaten

Interesse?
Heb je vragen? Neem dan contact op met Brenda Janssen (praktijkopleider, 06-10994300) of Leondo Klassen (BBL-coach, 06-86831219) via telefoon of whatsapp.

Ben je enthousiast?
Graag ontvangen we jouw sollicitatie met CV en motivatie via hr@hozo.nl. Je krijgt binnen een week reactie. Bij indiensttreding vragen wij een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) voor je aan. Deze kosten worden vergoed.

Verzorgende IG (intramuraal)

Staat het welbevinden van cliënten bij jou voorop? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?
Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het verlenen van dagelijkse zorg aan onze cliënten, gebaseerd op de afspraken uit het individuele zorgplan. Je levert met plezier en toewijding een professionele bijdrage aan het welbevinden van onze cliënten.

• Je verricht zelfstandig ADL-werkzaamheden en zorgtaken conform het zorgplan;
• Je verricht eenvoudige verpleegtechnische handelingen conform het zorgplan;
• Je signaleert en rapporteert bijzonderheden;
• Je registreert de erleende zorg in het zorgdossier;
• Je neemt deel aan cliëntbesprekingen;
• Je signaleert wijzigingen met betrekking tot de gezondheidstoestand van de cliënt, rapporteert deze aan de evv’er en doet voorstellen voor aanpassing van het zorgplan.

Wat vragen wij?
Je bent in het bezit van het diploma Verzorgende IG. Je hebt ervaring met het werken met kwetsbare ouderen. Wij vinden het belangrijk dat je affiniteit hebt met mensen met dementie Cliëntgerichtheid staat bij jou hoog in het vaandel. Je bent flexibel, collegiaal en proactief. Je kunt zelfstandig werken en je beschikt over goede communicatieve vaardigheden.

Als je bij ons in dienst komt, vragen wij je om een Verklaring omtrent gedrag (VOG). De kosten hiervan worden door ons vergoed.

Wat bieden wij?
• Dankbare cliënten;
Prettige werksfeer;
• Salaris volgens CAO VVT, FWG 35, met een goede pensioenopbouw en een vaste eindejaarsuitkering;
• Een contract voor een jaar met de mogelijkheid tot verlenging;
• We werken met een digitaal rooster waarin je je voorkeur kunt aangeven;
• Volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling via e-learning en interne cursussen;
• Mogelijkheid om door te stromen naar een leerwerkplek, zoals een BBL Verpleegkundige niveau 4
.

Interesse?
Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Liesbeth van Uunen (06-83444424), Diana Stevens (0630992722) of Annet Leeman (06-30898569), zij zijn coördinator Zorg. Je kunt bellen of een bericht sturen via whatsapp. Je kunt hen ook bereiken via het algemene nummer 0252-576500.

Solliciteren?
Ben je enthousiast en aantoonbaar gekwalificeerd voor deze functie? Dan ontvangen wij jouw sollicitatiebrief met cv graag via hr@hozo.nl. Binnen een week krijg je reactie!

Helpende niveau 2 Plus

Heb jij oog voor de cliënt? En vind je het fijn om samen met je collega’s te zorgen voor onze cliënten? Neem dan contact met ons op!

Wat ga je doen?
Je verleent de dagelijkse zorg aan cliënten zoals afgesproken in het Zorgplan. Zo help je onze cliënten bij het opstaan, wassen en aankleden. Ook verricht je huishoudelijke werkzaamheden, deel je medicatie en ondersteun je bij eet- en drinkmomenten. Samen met je collega’s zorg je voor het welbevinden van onze cliënten.

Wat bieden wij?
– Prettige werksfeer
– Arbeidsvoorwaarden conform cao VVT, FWG 25, met een goed pensioen en een vaste eindejaarsuitkering
– Een contract voor een jaar met de mogelijkheid tot verlenging
– We werken met een digitaal rooster waarin je je voorkeur kunt aangeven
– Volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling via e-learning en interne cursussen
– Mogelijkheid om door te stromen naar een leerwerkplek, zoals een interne opleiding Verzorgende C of een BBL Verzorgende niveau 3 IG

Wat vragen wij?
– Je bent in het bezit van het diploma Helpende Zorg & Welzijn mbo-niveau 2
– Je hebt ervaring met onze doelgroep: kwetsbare ouderen, je hebt affiniteit met cliënten met dementie
– Je hebt ervaring met het verlenen van de dagelijkse zorg
– Je bent bevoegd medicatie te delen
– Je bent een energiek, vrolijk en toegankelijk persoon, je legt makkelijk contact met cliënten en collega’s
– Je bent flexibel en proactief
– Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken

Interesse?
Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Liesbeth van Uunen (06-83444424), Diana Stevens (0630992722) of Annet Leeman (06-30898569), zij zijn coördinator Zorg. Je kunt bellen of een bericht sturen via whatsapp. Je kunt hen ook bereiken via het algemene nummer 0252-576500.

Solliciteren?
Ben je enthousiast? Graag ontvangen we je sollicitatiebrief met cv via hr@hozo.nl. Je krijgt binnen een week een reactie.

Bij indiensttreding zullen we een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) voor je aanvragen. De kosten van de VOG worden door ons vergoed.

Verzorgende C

Staat het welbevinden van cliënten bij jou voorop? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat ga je doen?
– Je biedt zorg en ondersteuning aan de cliënten die in één van onze woonzorglocaties wonen;
– Je helpt onze cliënten met de dingen die ze zelf niet meer kunnen, zoals opstaan, wassen, aankleden, medicijnen innemen, eten, drinken en naar bed gaan;
– Je registreert de verleende zorg in het zorgdossier;
– Je signaleert en rapporteert bijzonderheden en je onderneemt zo nodig actie;
– Je neemt deel aan cliëntbesprekingen;
– Je doet voorstellen voor aanpassing van het zorgplan.

Wat vragen wij?
Je bent in bezit van het diploma verzorgende C ofwel het mbo diploma Verzorgende niveau 3 (niet IG).

Cliëntgerichtheid staat bij jou hoog in het vaandel. Je hebt ervaring met de zorg voor kwetsbare ouderen. Wij vinden het belangrijk dat je affiniteit hebt met cliënten met dementie.

Verder beschik je over goede communicatieve vaardigheden. Je bent flexibel, collegiaal en proactief. Je kunt zelfstandig werken.

Wat bieden wij?
– Dankbare cliënten
– Prettige werksfeer
– Salaris volgens CAO VVT FG 30, met een goede pensioenopbouw en een vaste eindejaarsuitkering
– Een contract voor een jaar met de mogelijkheid tot verlenging
– Volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling via e-learning en interne cursussen
– De mogelijkheid om door te stromen in een BBL-opleiding, zoals de opleiding tot Verzorgende niveau 3 IG

Interesse?
Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Liesbeth van Uunen (06-83444424), Diana Stevens (0630992722) of Annet Leeman (06-30898569), zij zijn coördinator Zorg. Je kunt bellen of een bericht sturen via whatsapp. Je kunt hen ook bereiken via het algemene nummer 0252-576500.

Solliciteren?
Ben je enthousiast en gekwalificeerd voor deze functie? Graag ontvangen we dan je sollicitatiebrief met cv via hr@hozo.nl. Je krijgt binnen een week een reactie.

Bij indiensttreding zullen we een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) voor je aanvragen. De kosten van de VOG worden door ons vergoed.

Zorgstudenten voor flexpool

Doe jij de opleiding Verzorgende IG of Verpleegkundige en zoek je een bijbaan waarin je praktijkervaring kunt opdoen? Dan is dit je kans!

Wij zijn op zoek naar studenten die een van de volgende opleidingen volgen:
• MBO Verzorgende IG;
• MBO Verpleegkunde;
• HBO Verpleegkunde
én inmiddels met succes een stageperiode met ADL-ervaring hebben afgerond.

Wat ga je doen?
Je gaat aan de slag in een van onze zorgteams. Je verricht ondersteunende werkzaamheden. Zo help je cliënten bij het opstaan, wasssen en aankleden. Ook doe je huishoudelijke werkzaamheden en ondersteun je bij eet- en drinkmomenten. Samen met je collega’s zorg je voor het welbevinden van onze cliënten.

Wat vragen wij?
• Je volgt de opleiding Verzorgende IG of Verpleegkunde (MBO/HBO);
• Je hebt een stageperiode met ADL-ervaring met succes afgerond;
• Je bent enthousiast en hebt een positieve, lerende houding;
• Ruime beschikbaarheid;
• Je hebt ervaring met de zorg voor kwetsbare ouderen;
• Je werkt graag met mensen met dementie.

Als je bij ons in dienst komt, vragen wij je om een Verklaring omtrent gedrag (VOG). De kosten hiervoor worden door ons vergoed.

Wat bieden wij?
• Dankbare cliënten;
Prettige werksfeer;
• Een arbeidsovereenkomst van 0 tot 12 uur per week, in overleg te bepalen;
• Arbeidsvoorwaarden volgens CAO VVT, met een goede pensioenopbouw en een vaste eindejaarsuitkering;
• Uurloon op basis van jouw opleidingsachtergrond en (werk)ervaring;
• Volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, zowel vóór als na het behalen van je diploma.

Interesse?
Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Annet Leeman, coördinator zorg, of Harriët van der Meer, P&O-adviseur, via 0252 576 500.

Solliciteren?
Wil je op deze functie solliciteren? Dan ontvangen wij jouw sollicitatiebrief met cv graag via hr@hozo.nl. Binnen een week krijg je reactie!

Eerst verantwoordelijk verzorgende (intramuraal)

Staat bij jou het welbevinden van onze cliënten voorp en ben jij een kei in coördineren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?
Je verzorgt, begeleidt en verpleegt cliënten met somatische en/of psychogeriatrische problematiek in (een van) onze woonzorgcentra. Je verricht verpleegtechnische handelingen. Je stelt in overleg met de cliënt en/of familie het zorgplan op. Je coördineert en bewaakt de zorgverlening. In voorkomende gevallen geef je intensieve begeleiding aan cliënten, zoals psychosociale begeleiding in een terminaal stadium.

Wat vragen wij?
Je bent in het bezit van het diploma Verzorgende IG in combinatie met het diploma evv. Of je bent bereid om de opleiding evv te volgen. Cliëntgerichtheid staat bij jou hoog in het vaandel. Je bent flexibel, proactief en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Je kan goed zelfstandig werken en besluiten nemen en je levert een bijdrage aan de samenwerking in het team.

Bij indiensttreding vragen wij je om een Verklaring omtrent gedrag (VOG). Een VOG geeft aan dat jouw gedrag geen belemmering vormt voor deze functie. De VOG wordt door ons vergoed.

Wat bieden wij?
• Dankbare cliënten;
• Prettige werksfeer;
• Salaris volgens CAO VVT, met een goede pensioenopbouw en een vaste eindejaarsuitkering;
• Als verzorgende IG met diploma evv wordt je ingedeeld in FWG 40, als verzorgende IG in opleiding tot evv start je in FWG 35;
• Een contract voor een jaar met de mogelijkheid tot verlenging;
• We werken met een digitaal rooster waarin je je voorkeur kunt aangeven;
• Volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling via e-learning en interne cursussen;
• Mogelijkheid om een opleiding te volgen, zoals een BBL Verpleegkunde niveau 4.

Interesse?
Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met met Diana Stevens, coördinator zorg, via 0252 576500. Of bel of app naar 06 309 92 722.

Solliciteren?
Wil je op deze functie solliciteren? Dan ontvangen wij jouw sollicitatiebrief met cv graag via hr@hozo.nl. Binnen een week krijg je reactie!

Wijkverpleegkundige

20 tot 36 uur per week

Wil jij zelfstandig werken én terug kunnen vallen op ervaren collega’s? En wil jij bijdragen aan de ontwikkeling van de zorg in Hillegom? Kom dan werken bij HOZO!

Je team

Het team Zorg Thuis biedt zorg aan cliënten die zelfstandig thuis wonen, en zorg nodig hebben. Als wijkverpleegkundige coördineer je de zorgverlening aan cliënten. Alle cliënten wonen in Hillegom en naburig dorp De Zilk. Je kunt terugvallen op een ervaren collega-wijkverpleegkundige, de coördinator Zorg Thuis en de planner. Het team Zorg Thuis bestaat verder uit Helpenden (Plus), Verzorgenden C, Verzorgenden IG en een aantal EVV.

Wat ga je doen?

 • Je bespreekt de zorgvraag met de cliënt en/of diens mantelzorger(s) en je stelt een indicatie voor het verlenen van zorg
 • Je coördineert het proces van zorgverlening aan cliënten, samen met de EVV-er, de coördinator Zorg en de planner
 • Je bewaakt en bevordert de kwaliteit van zorg door je collega’s te coachen in het zorgproces
 • Je werkt twee dagdelen per week mee in de zorg, zodat je de cliënten kunt monitoren en de juiste indicatie kunt stellen. Ook kun je je collega’s zo beter coachen in hun werkzaamheden.
 • Je kent de sociale kaart en je bouwt een netwerk op van externe zorgverleners.

Wij vragen

 • Je bent een enthousiaste en discrete verpleegkundige met een geldige BIG registratie
 • Je beschikt over het diploma HBO Verpleegkunde
 • Je hebt kennis van indicatiemethodiek en bijbehorende wet- en regelgeving
 • Je kunt anderen motiveren en je kunt op een tactvolle manier feedback geven.
 • Je houdt overzicht en durft in acute, complexe situaties beslissingen te nemen
 • Je bent digitaal vaardig. Kennis van Nedap Ons, Omaha en Medimo is een pre
 • Je bent in bezit van rijbewijs B

Wij bieden

 • Prettige werksfeer
 • Een volledig gedigitaliseerd zorgproces
 • Werkrooster volgens kantoortijden
 • Volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, mogelijkheid tot het volgen van opleidingen
 • Salaris volgens CAO VVT FWG 50
 • Een contract voor een jaar met de intentie dit te verlengen naar een vast contract
 • Aantal uren per week in overleg

 

Informatie

Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Carina van Dijk, coördinator Zorg Thuis. Zij is bereikbaar via telefoonnummer 0252- 576500 of via 06-10994354.

Solliciteren

Graag ontvangen we je sollicitatiebrief met CV per e-mail via hr@hozo.nl. Je krijgt binnen een week reactie.

Als je in dienst komt, vragen we je om een originele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). De kosten hiervoor krijg je vergoed.

Keukenassistent

15 tot 20 uur per week

Ben jij enthousiast en klantgericht? En blijf jij rustig en tactvol, ook als het wat drukker wordt? Dan zijn we op zoek naar jou!

Je team

Het team Voeding verzorgt de maaltijden voor alle cliënten van HOZO. Je werkt samen met de gastvrouwen en gastheren en met de medewerkers van de zorgteams. Met elkaar zorgen jullie ervoor dat cliënten zich thuis voelen. Je kunt terugvallen op je collega’s, op de kok en op de coördinator Gastvrijheid.

Wat ga je doen?

 • Je bereidt en portioneert maaltijden
 • Je ondersteunt bij het serveren van (warme) maaltijden
 • Je transporteert maaltijden naar de afdelingen
 • Je verricht schoonmaakwerkzaamheden, zoals afwassen in de spoelkeuken

Wij vragen

 • Je beschikt over kennis en ervaring op het gebied van keukenwerkzaamheden en hygiëne
 • Je hebt affiniteit met de doelgroep en je hebt gevoel voor gastvrijheid
 • Je bent vrolijk en je hebt een positieve uitstraling
 • Je kunt zelfstandig werken en je stemt je werkzaamheden goed af met je collega’s
 • Je komt je afspraken na, op tijd zijn is voor jou vanzelfsprekend
 • Je bent bereid om in de weekenden te werken
 • Je bent bereid om in te vallen
 • Je bent bereid om te leren

Wij bieden

 • Een uitdagende functie in een kleinschalige, professionele organisatie met een prettige werksfeer
 • Salaris volgens CAO VVT FG 20, met een goede pensioenopbouw en een vaste eindejaarsuitkering
 • Diensten van 9.00 tot 15.00 en van 10.00 tot 18.30, doordeweeks en in de weekenden. Het werkrooster wordt in overleg opgesteld
 • Aantal uren per week in overleg
 • Volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, mogelijkheid tot het volgen van opleidingen
 • Een tijdelijk contract voor 7 maanden met een proeftijd, met de intentie het contract te verlengen

Informatie

Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Karin van Saase. Zij is bereikbaar via telefoonnummer 0252- 576500 of via 06-86801473. Je mag haar bellen of whatsappen.

Solliciteren

Graag ontvangen we je sollicitatiebrief met CV per e-mail via hr@hozo.nl. Je krijgt binnen een week reactie.

Als je in dienst komt, vragen we je om een originele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). De kosten hiervoor krijg je vergoed.

Medewerker huishouding - thuiszorg

Ben je enthousiast, energiek en zorgzaam? Vind je het leuk om onze cliënten te helpen met hun huishouding? Dan zijn we op zoek naar jou!

Team Huishouding WMO
De cliënten van het team Huishouding WMO wonen zelfstandig thuis. Zij zijn niet in staat om zelf het gehele huishouden te doen. Eén of meerdere dagen per week komt de medewerker huishouding langs om te helpen. Het werk wordt gedaan in de ochtenden en in de middagen, op doordeweekse dagen.

Wat ga je doen?
Je gaat huishoudelijk werk doen bij de cliënt thuis, rekening houdend met wat de cliënt nog zelf kan. Voorbeelden van taken zijn stofzuigen, ramen zemen, afwassen en de was doen. Je overlegt met de cliënt over wie wat doet, en in welke volgorde.

Je wordt zoveel mogelijk iedere week bij dezelfde cliënten ingepland, zodat je hen leert kennen. Je signaleert en rapporteert bijzonderheden in het zorgdossier. Je maakt onderdeel uit van het team Huishouding WMO. Je werkdagen wisselen per week.

Wij vragen
Cliëntgerichtheid staat bij jou hoog in het vaandel. Je bent flexibel en proactief.
Je kunt zelfstandig werken en je levert een bijdrage aan het team.

Ervaring in het werken met kwetsbare ouderen is een pre. Je bent in staat je eigen werk te organiseren en je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal.

Wij bieden

 • Prettige werksfeer
 • Salaris volgens CAO VVT in FWG 15, met een goede pensioenopbouw en een vaste eindejaarsuitkering
 • Een contract voor bepaalde tijd met de mogelijkheid tot verlenging
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling via e-learning en interne cursussen
 • Mogelijkheid om op termijn en bij goed functioneren door te groeien naar een functie in de zorg

Interesse?
Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Carina van Dijk, coördinator Zorg. Zij kan je vragen beantwoorden. Ze is bereikbaar via telefoonnummer 0252-576500.

Solliciteren

Ben je enthousiast? Graag ontvangen we je sollicitatie per e-mail via hr@hozo.nl  Je krijgt binnen een week een reactie.

Bij indiensttreding zullen we een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) voor je aanvragen. De kosten van de VOG worden door ons vergoed.

Leerplek en stagelopen

Wil jij ook het beste uit jouw stage halen en leren van professionals in een dynamische, uitdagende omgeving, waar medewerkers en cliënten voorop staan? Dan ben je bij ons aan het goede adres!

Wij hebben stageplekken voor studenten met een zorgopleiding niveau 2 tot en met 5 of een opleiding geneeskunde. Ook hebben wij stagemogelijkheden binnen onze overige afdelingen, zoals de afdeling gastvrijheid.

Wil jij bij ons stagelopen? Motiveer dan duidelijk waarom en voor welke periode. Informeer naar de mogelijkheden bij onze afdeling p&o via 0252 576 500 of stuur jouw motivatie naar hr@hozo.nl.

Sfeer proeven?

Wil je een dagje meelopen of een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek? Wij kijken ernaar uit om jou net zo enthousiast te maken over het werken en leren bij HOZO als wijzelf zijn!

Bekijk onze actuele vacatures en opleidingsplaatsen. Staat jouw functie of opleidingsplek er niet bij? Neem gerust contact met ons op, want wie weet zijn er andere mogelijkheden of komt er binnenkort een vacature voor jouw droombaan voorbij.

Informeer naar de mogelijkheden bij Esther van der Hoorn of Harriët van der Meer: 0252 576 500, hr@hozo.nl.

Vrijwilligers

Binnen onze organisatie nemen vrijwilligers een belangrijke plek in. Zij ondersteunen onze medewerkers en bieden onze cliënten net dat beetje extra.

Wij werken al vele jaren met vrijwilligers. Stuk voor stuk mensen die zich met hart en ziel inzetten op verschillende plekken binnen onze organisatie, zoals zorg, hoteldienst, technische dienst en welzijn.

Op zoek naar zinvol en leuk vrijwilligerswerk? Wij hebben diverse uitdagende en afwisselende functies voor vrijwilligers. Wil je meer informatie over wat vrijwilligerswerk bij HOZO inhoudt? Bekijk dan eens ons vrijwilligersboekje.

Hieronder vind je de meest actuele vrijwilligersvacatures.

Wil jij je ook als vrijwilliger inzetten voor onze cliënten? Neem dan contact op met onze vrijwilligersbegeleider, Karin van Saase: k.saase@hozo.nl, 0252 576 500.

Chauffeur

Wegens uitbreiding van onze vervoersdienst zijn wij op zoek naar enthousiaste vrijwilligers, die structureel of op oproepbasis onze cliënten willen vervoeren. Ook zoeken wij vrijwilligers die ons willen helpen ons wagenpark op orde te houden.

Wat ga je doen?
Naast het halen en brengen van cliënten van en naar de dagcentra in Bloemswaard en Parkwijk, vervoer je met onze (rolstoel)bussen cliënten naar, van en tussen onze verschillende locaties. Daarnaast breng je cliënten naar georganiseerde activiteiten en uitstapjes, de Open Eettafel en het Avondrestaurant.

Wat vragen wij?
Om in aanmerking te komen voor deze vrijwilligersfunctie dien je te beschikken over:
– een geldig rijbewijs
– een representatieve rijstijl
– een verklaring omtrent gedrag
– affiniteit met de doelgroep
– een cliëntgerichte houding.

Een rijtest kan deel uitmaken van het inwerkprogramma.

Wat bieden wij?
Kom je ons team versterken? Dan bieden wij je:
– dankbare cliënten
– een prettige werksfeer
– een vrijwilligersovereenkomst
– jaarlijks een vrijwilligersfeest

Interesse?
Wil je meer weten over deze vrijwilligersfunctie? Neem dan contact op met onze vrijwilligersbegeleider, Karin van Saase: k.saase@hozo.nl, 0252 576 500.

Aanmelden?
Ben je enthousiast en voldoe je aan de eisen voor deze vrijwilligersfunctie? Dan ontvangen wij jouw aanmelding en motivering graag per e-mail via k.saase@hozo.nl of per post: HOZO, Garbialaan 3, 2182 LA Hillegom.

Tuinman

Wij vinden het belangrijk dat onze gebouwen en de buitenruimten goed worden onderhouden. Wegens capaciteitsproblemen bij onze facilitaire dienst zijn wij dringend op zoek naar een enthousiaste, zelfstandig werkende vrijwilliger met groene vingers.

Wat ga je doen?
Naast het onderhouden van de perken en tuinen rondom Bloemswaard en Parkwijk, zorg je ervoor dat de buitenruimten opgeruimd en netjes zijn.

Wat vragen wij?
Om in aanmerking te komen voor deze vrijwilligersfunctie dien je te beschikken over:
– affiniteit met tuinieren
– een grote mate van zelfstandigheid
– verantwoordelijkheidsgevoel

Wat bieden wij?
Kom je ons team versterken? Dan bieden wij je:
– dankbare cliënten
– een prettige werksfeer
– een vrijwilligersovereenkomst
– jaarlijks een vrijwilligersfeest

Interesse?
Wil je meer weten over deze vrijwilligersfunctie? Neem dan contact op met Albert van Dijk, coördinator beheer, bouw en ict: a.vandijk@hozo.nl 0252 576 500.

Aanmelden?
Ben je enthousiast en voldoe je aan de eisen voor deze vrijwilligersfunctie? Dan ontvangen wij jouw aanmelding en motivering graag per e-mail via a.vandijk@hozo.nl of per post: HOZO, Garbialaan 3, 2182 LA Hillegom.

Huiskamervrijwilliger

Voor de huiskamers in Bloemswaard zijn wij op zoek naar een huiskamervrijwilliger.

Wat ga je doen?
In deze vrijwilligersfunctie zorg je in overleg met de woonassistent voor een gezellig moment voor de bewoners, bijvoorbeeld door spelletjes te spelen of een praatje te maken tijdens de koffie.

Wat bieden wij?
Kom je ons team versterken? Dan bieden wij je:
– dankbare cliënten
– een prettige werksfeer
– een vrijwilligersovereenkomst
– jaarlijks een vrijwilligersfeest

Interesse?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze vrijwilligersbegeleider, Karin van Saase: k.saase@hozo.nl, 0252 576 500.

Aanmelden?
Voor deze vrijwilligersfunctie kun je je aanmelden via k.saase@hozo.nl.

0 tot 15 uur per week

Contact*

*Niet bestemd voor Open Eettafel en Avondrestaurant reserveringen. Daarvoor graag bellen naar of langskomen bij de receptie/gastvrouwen.

HOZO | Garbialaan 3 | 2182 LA Hillegom

0252 576 500