Nieuwsoverzicht

HOZO is een actieve organisatie. Wij organiseren veel voor onze cliënten, medewerkers en mensen die geïnteresseerd zijn in werken of leren in de zorg. Hieronder vindt u een aantal nieuwsberichten.

HOZO opent dagcentrum in Parkwijk

HILLEGOM ▪ Op 13 januari opent het dagcentrum in woonzorgcentrum Parkwijk haar deuren.

HOZO heeft al een drukbezocht dagcentrum in woonzorgcentrum Bloemswaard. Omdat er veel behoefte is aan dagbesteding start HOZO ook een dagcentrum in Parkwijk.

Vanaf 13 januari is het dagcentrum geopend op maandag en donderdag.

Voor meer informatie: 0252 576 500, info@hozo.nl.

HOZO start Zorginformatiepunt

HILLEGOM ▪ Met ingang van 1 januari 2020 start HOZO het HOZO Zorginformatiepunt.

Het Zorginformatiepunt zal worden bemand door de wijkverpleegkundigen van HOZO. Iedereen die vragen heeft over zorg, mantelzorg, hulpmiddelen, indicaties, producten en diensten van HOZO en andere zorggerelateerde zaken kan bij het informatiepunt terecht. De wijkverpleegkundigen zullen bezoekers informeren, adviseren en zo nodig doorverwijzen naar de juiste persoon of instantie.

HOZO start dit initiatief, omdat steeds meer mensen hun weg niet weten te vinden in het oerwoud van regels en instanties rondom zorg en ondersteuning. Met het Zorginformatiepunt hoopt HOZO deze mensen op weg te helpen en ervoor te zorgen dat zij op de juiste plek terechtkomen.

Om het informatiepunt voor iedereen zo toegankelijk mogelijk te maken, zal de wijkverpleegkundige in de even weken op woensdagochtend in Dienstencentrum Elsbroek (Abellalaan 1, route 1, kamer 13) aanwezig zijn en in de oneven weken op maandagochtend in woonzorgcentrum Parkwijk (Parklaan 2). Op beide locaties is het Zorginformatiepunt geopend van 10:00 uur tot 12:30 uur, zodat er voldoende gelegenheid is tot inloop, het stellen van vragen en het inwinnen van advies.

Voor meer informatie: 0252 576 500, info@hozo.nl

Wilde avonden bij HOZO

HILLEGOM ▪ Het culinaire wildseizoen is weer geopend, zo ook bij HOZO!

Daarom organiseert HOZO op 20 november een wildavond in haar restaurant in Bloemswaard en op 27 november in haar restaurant in Parkwijk.

Tijdens deze culinaire avonden bestaat het menu uit: een trio van wild met molenbrood en roomboter, een wildstoofschotel, stamppot van bospaddenstoelen en rucola, stoofpeer en een appel tarte tatin met vanillesaus.

De kosten voor dit menu, inclusief een kopje koffie of thee, bedragen € 23,50 per persoon. Leden van de HOZO Servicepas betalen € 21,00.

Iedereen is van harte uitgenodigd om in het restaurant in Bloemswaard (Garbialaan 3) of het restaurant in Parkwijk (Parklaan 2) bij het diner aan te schuiven. De restaurants zijn geopend vanaf 17:00 uur. De diners starten om 17:30 uur.

Reserveren voor het diner in Bloemswaard kan tot en met 8 november, voor het diner in Parkwijk kan dat tot en met 11 november (info@hozo.nl of 0252 – 576 500). Vol is vol!

Wildavond Bloemswaard
20 november, vanaf 17:00 uur;

Wildavond Parkwijk 
27 november vanaf 17:00 uur.

Vragen of reserveringen: 0252 576 500, info@hozo.nl

Meet & greet

HILLEGOM ▪ Op 5 november organiseert HOZO een Meet and greet in Parkwijk.

De Meet and greet is speciaal voor mensen die willen werken of leren in de zorg, toe zijn aan een nieuwe uitdaging of zich als vrijwilliger willen inzetten voor de ouderen in Hillegom.

Tijdens deze middag kunnen geïnteresseerden tussen 16:00 uur en 18:00 uur op een leuke en informele manier kennismaken met HOZO. De medewerkers vertellen graag welke mogelijkheden er binnen HOZO op het gebied van werken en leren zijn en waarom zij hun werk zo leuk vinden.

Ook mensen zonder ervaring of diploma zijn van harte welkom om tijdens de Meet and greet te ontdekken of werken of leren in de zorg iets voor hen is.

Datum: dinsdag 5 november 2019;
Tijd: 16:00 – 18:00 uur;
Locatie: woonzorgcentrum Parkwijk, Parklaan 2, 2181 DB Hillegom.

Voor meer informatie: 0252 576 500, info@hozo.nl

‘HOZO gezond’ op de Zorg- & welzijnsbeurs

HILLEGOM ▪ Op zaterdag 26 oktober organiseert HOZO een Zorg- en welzijnsbeurs in Bloemswaard en Dienstencentrum Elsbroek.

HOZO is zelf ook op de beurs vertegenwoordigd. Diverse medewerkers geven informatie over zorg, welzijn, ondersteuning en de HOZO Servicepas. Ook is er een stand met informatie over werken en leren bij HOZO.

Tijdens de beurs lanceert HOZO tevens de campagne ‘HOZO gezond’. In het kader daarvan worden er gratis gezonde hapjes uitgedeeld. ‘HOZO gezond’ is onderdeel van een regionale campagne, die later dit jaar van start gaat.

De beurs is gratis toegankelijk en voor alle leeftijden.

Datum: 26 oktober 2019;
Tijd: 11:00 – 16:00 uur;
Locatie: Bloemswaard en Dienstencentrum Elsbroek, Garbialaan 3/Abellalaan 1, Hillegom

Voor meer informatie: Martine van Dijk, m.vandijk@hozo.nl, 0252 576 500

Nieuwsarchief

Contact

 

15 + 12 =

HOZO | Garbialaan 3 | 2182 LA Hillegom

0252 576 500