Heeft u vragen?

Contactformulier

Wilt u dat wij contact met u opnemen? Vul dan het contactformulier in. Wij bellen of mailen u zo snel mogelijk terug.

Contactformulier

Adresgegevens & route

Wilt  u een bezoek brengen aan een van onze woonzorgcentra? Hieronder vindt u onze adresgegevens en routebeschrijvingen.

Postadres:
Garbialaan 3
2182 LA Hillegom

Bloemswaard

Garbialaan 3 – 2182 LA Hillegom

Route

Parkwijk

Parklaan 2 – 2181 DB Hillegom

Route

maronia

Maronia 42 – 2182 RL Hillegom

Route

Servicepasagenda

Vindt u het leuk om samen met anderen iets te ondernemen? Neem dan een abonnement op de HOZO Servicepas! Met deze pas heeft u toegang tot allerlei leuke activiteiten en kortingen.

Voor de activiteiten hoeft u zich niet vooraf aan te melden, tenzij dat uitdrukkelijk staat vermeld. De kosten voor de meeste activiteiten kunt u betalen op locatie op de dag zelf.

Agenda servicepas 2024 volgt nog

Deze agenda is met zorg samengesteld. Voor mogelijke onjuistheid en/of onvolledigheid van de hierin verstrekte informatie kan HOZO geen aansprakelijkheid aanvaarden. Evenmin kunnen aan de inhoud van deze agenda rechten worden ontleend.

Aanvragen HOZO Servicepas

Wilt u de HOZO Servicepas aanvragen? Lees onze voorwaarden en vul onderstaand formulier volledig in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Aanvraagformulier HOZO Servicepas

Aanvragen personenalarmering

Wilt u personenalarmering van HOZO aanvragen? Lees onze voorwaarden en vul onderstaand formulier volledig in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Aanvraagformulier personenalarmering

Contact*

*Niet bestemd voor Open Eettafel en Avondrestaurant reserveringen. Daarvoor graag bellen naar of langskomen bij de receptie/gastvrouwen.

HOZO | Garbialaan 3 | 2182 LA Hillegom

0252 576 500