HOZO
Weekmenu
Open Eettafel & Avondrestaurant
Schuif gezellig aan!
Als u met anderen eten gezelliger vindt dan alleen, schuif dan gerust bij ons aan! U kunt elke middag in Bloemswaard, Parkwijk of Maronia terecht voor een warme maaltijd bij de Open Eettafel. Het menu bestaat uit drie gangen. U bent van harte welkom vanaf 12:15 uur. De kosten bedragen €9,55*.
Het avondrestaurant is bedoeld voor mensen, die graag ’s avonds een warme maaltijd willen eten in gezelschap van anderen. In Bloemswaard is het avondrestaurant dagelijks* geopend. In Maronia en Parkwijk hebben wij geen avondrestaurant.
In het avondrestaurants wordt een driegangenmenu’s in buffetvorm uitgeserveerd. Ook kunt u een drankje bij en/of een kopje koffie of thee na het eten bestellen. U bent van harte welkom vanaf 17:30 uur. Mee eten in het avondrestaurant van Bloemswaard is €12,60*.
Wilt u mee-eten? Dat kan! Reserveer dan uiterlijk een dag van tevoren bij de receptie in Bloemswaard of de gastvrouwen in Parkwijk en Maronia. U kunt ook telefonisch reserveren via 0252 576 500. De medewerkers van de receptie zijn van 08:00 tot 19:00 aanwezig voor reserveringen. Ook zijn onze medewerkers tussen 08:00 en 19:00 telefonisch bereikbaar. In het weekend kunt u bellen tussen 09:30 en 19:00.
*met uitzondering van feestdagen
* prijspeil 2024
open eettafel – vanaf 12:15 uur
avondrestaurant – vanaf 17:30 uur
weekmenu bloemswaard
woensdag 9 april
• Gebonden bieslooksoep • Procureurlapje • Kapucijners ui/spek • Puree • Aarbeien vla • Appelmoes
donderdag 10 april
• Linzensoep • Rookworst • Stamppot Zuurkool • Spek • Bitterkoekjes vla • Tutti Frutti
vrijdag 11 april
• Gebonden tomatensoep • Gebakken Kibbeling met remouladesaus • Snijbonen • Gekookte aardappelen • Hopjes vla • Rauwkost
zaterdag 12 april
• Heldere kippensoep • Gehaktballetje in satesaus • Nasi goreng met ei • Augurk/Kroepoek • Vanille vla
zondag 13 april
• Bospaddenstoelensoep • Kip cordon bleu • Wortel/peultjes • Gebakken aardappelkroket • Sinaasappel Bavarois • Rauwkost
maandag 14 april
• Vergeten Groentensoep • Roomschnitzel • Savooiekool • Gekookte aardappelen • Chocoladevla • Appelmoes
dinsdag 15 april
• Zoete Aardappelsoep • Kaassouflé • Prei • Puree met peterselie • Kwark • Appelmoes
woensdag 16 april
• Gebonden Preisoep • Pasta penne kip pesto • Geraspte kaas • Ananas vla • Rauwkost
donderdag 17 april
• Toscaanse tomatensoep • Sucadelapje • Andijvie Stamppot • Spekjes • Kersen vla • Tutti Frutti
vrijdag 18 april
• Uiensoep • Zalmfilet met hollandaise saus • Wortelen • Gekookte aardappelen • Vla flip • Rauwkost
zaterdag 19 april
• Heldere Groentensoep • Gehaktbal • Rode kool • Gekookte Aardappelen • Vruchten Yoghurt • Appelcompote
zondag 20 april
• Gebonden Kerriesoep • Kip gevuld met roomkaas en asperges • Doperwten / Mais • Aardappelgratin • Vanille vla met boerenjongens • Rauwkost
maandag 21 april
PAAS BRUNCH 12:30 UUR / IVM BRUNCH GEEN AVOND RESTAURANT!!
dinsdag 22 april
• Zoete paprikasoep • Knusper Schnitzel • Andijvie • Gekookte Aardappelen • Bananen vla • Appel- Abrikozencompote
woensdag 23 april
• Gebonden Lente ui soep • Gebakken vis met saus • Wortel rustica • Gekookte aardappelen • Vruchten Yoghurt • Rauwkost
donderdag 24 april
• Gebonden maissoep • Sucadelapje • Stamppot Snij- Wittebonen • Spekjes • Hopjes vla • Appelmoes
vrijdag 25 april
• Gebonden Chinese kippensoep • Kip in satésaus •Bami goreng met ei • Atjar/Kroepoek • Ananas vla
zaterdag 26 april
• Gebonden Tomatensoep • Kippenboutje • Konigninne melange • Gebakken Aardappelen • Sinaasappel bavarois • Tutti Frutti
zondag 27 april
• Ossenstaartsoep • Roomschnitzel • Witlof a la creme • Gekookte Aardappelen • Vla flip • Rauwkost
weekmenu parkwijk
woensdag 9 april
• Gebonden pompoensoep • Rookworst/Hamlapje • Stamppot Boerenkool/Wortelen • Spekjes/Puree • Caramel vla • Appelmoes
donderdag 10 april
• Heldere Venkelsoep • Rundervink • Kip penne/Pestosaus/Appeltjes • Geraspte kaas/Gekookte aardappelen • Ijs • Zomerse salade
vrijdag 11 april
• Gebonden mosterdsoep • Stoofvis, saus/Varkenslapje • Koninginne melange/Wittekool • Puree/Gekookte aardappelen • Sinaasappel vla • Appelmoes
zaterdag 12 april
• Heldere groentensoep • Kip cordonbleu/Gelderse schijf • Stoofappel/Bietjes • Aardappel gratin/Gekookte Aardappelen • Chocolade mousse • Rauwkost
zondag 13 april
• Huzaren salade • Varkensrollade/Gehakt cordonbleu • Sperziebonen/Appeltjes • Puree/Gekookte Krieltjes • Weekendcoupe • Rabarber
maandag 14 april
• Heldere kippensoep • Goulash/Hamlapje • Doperwten/Spitsk00l • Gekookte aardappelen/Puree • Perzik Yoghurt • Appelmoes
dinsdag 15 april
• Gebonden Maissoep • Macaroni, Tomatenblokjes/Snijbonen • Geraspte kaas/Gekookte aardappelen • Dubbelvla • Rauwkost • Tomaten/Feta
woensdag 16 april
• Heldere tomatensoep • Babi Pangang/Slavink • Rijst/Doperwten • Sperziebonen/Puree en aardappelen • Abrikozen vla • Appelmoes
donderdag 17 april
• Erwtensoep • Roggebrood spek/Gehaktbal • Broodje kaas/Bloemkool • Gekookte aardappelen • Perenvla • Sla/Komkommer/Tomaat/Ei
vrijdag 18 april
• Heldere Groentensoep • Gebakken vis, saus/Slavink • Wortelen/Romanobonen • Puree/Gekookte aardappelen • Hopjesvla • Appelmoes
zaterdag 19 april
• Gebonden kalfssoep • Runder saucijs/Sucadelap •Brocolli/Gemengde groenten • Puree/Gekookte Aardappelen • Vanille vla • Rauwkost
zondag 20 april/PASEN
• Waldorfsalade • Carpaccio/Bieten Carpaccio • Paasrollade/Varkenshaasje • Witlof/Wortelen • Aardappel gratin/Gekookte Aardappelen • Paascoupe • Stoofpeertje
maandag 21 april
• Heldere Aspergesoep • Coq au vin/Schnitzel • Rode kool/Sperziebonen • Pommes Duchesse/Puree, aardappelen • Coco mango, met ijs • Appelmoes • Stoofappel
dinsdag 22 april
• Heldere Tomaten/Groentensoep • Gordonbleu • Spinazie, ei/Appeltjes • Puree/Gekookte Aardappelen • Bavroise • Rauwkost
woensdag 23 april
• Gebonden Champiognonsoep • Rookworst/Rundervink • Stamppot zuurkool/Wortelen • Spekjes/Gekookte aardappelen • Vanille vla/Boerenjongens • Puree
donderdag 24 april
• Tuinkruidensoep • Wildragout hertsucade (gebruiken/zelf maken) • Kroket/Slavink • Patat, sauzen/Sperziebonen • Aardappelen/Appelmoes • Frambozenvla • Appelmoes
vrijdag 25 april
• Gebonden mosterdsoep • Gebakken vis, saus/Runderlapje • Romanobonen • Puree/Aardappelen • Verse fruitsalade • Rauwkost
zaterdag 26 april
• Heldere Kippensoep • Varkenshaas, champiognonsaus/Sauscijs • Wortelen/Bietjes • Gebakken Aardappelen/Gekookte Aardappelen • Konings- mousse/Puree • Appelmoes
zondag 27 april
• Gebonden Kerriesoep • Gevulde kippendij/Varkens schnitzel • Sperziebonen/Doperwten • Pommes Duchesse/Puree • Kwark • Rabarber
Onder voorbehoud van wijzigingen.
Heeft u vragen over allergenen? Vraag het onze medewerkers!
Eet smakelijk!
Contact*
*Niet bestemd voor Open Eettafel en Avondrestaurant reserveringen. Daarvoor graag bellen naar of langskomen bij de receptie/gastvrouwen.