Open Eettafel & Avondrestaurant

Schuif gezellig aan!

Als u met anderen eten gezelliger vindt dan alleen, schuif dan gerust bij ons aan! U kunt elke middag in Bloemswaard, Parkwijk of Maronia terecht voor een warme maaltijd bij de Open Eettafel. Het menu bestaat uit drie gangen. U bent van harte welkom vanaf 12:15 uur. De kosten bedragen €10,05*.

Het avondrestaurant is bedoeld voor mensen, die graag ’s avonds een warme maaltijd willen eten in gezelschap van anderen. In Bloemswaard is het avondrestaurant dagelijks* geopend. In Maronia en Parkwijk hebben wij geen avondrestaurant.

In het avondrestaurants wordt een driegangenmenu’s in buffetvorm uitgeserveerd. Ook kunt u een drankje bij en/of een kopje koffie of thee na het eten bestellen. U bent van harte welkom vanaf 17:30 uur. Mee eten in het avondrestaurant van Bloemswaard is €13,30*.

Wilt u mee-eten? Dat kan! Reserveer dan uiterlijk een dag van tevoren bij de receptie in Bloemswaard of de gastvrouwen in Parkwijk en Maronia. U kunt ook telefonisch reserveren via 0252 576 500. De medewerkers van de receptie zijn van 08:00 tot 19:00 aanwezig voor reserveringen. Ook zijn onze medewerkers tussen 08:00 en 19:00 telefonisch bereikbaar. In het weekend kunt u bellen tussen 09:30 en 19:00.

*met uitzondering van feestdagen
* prijspeil 2025

open eettafel – vanaf 12:15 uur

avondrestaurant – vanaf 17:30 uur

weekmenu bloemswaard

Dinsdag 20 mei
• Mosterdsoep • Zwemcisie • Prei • Kerrie aardappelen • Ananas vla • Rauwkost

Woensdag 21 mei
• Gebonden bieslooksoep • Procureurlapje • Kapucijners ui/spek • Puree • Aardbeien vla • Appelmoes

Donderdag 22 mei
• Linzensoep • Rookworst • Stamppot zuurkool • Spek • Bitterkoekjesvla • Tutti frutti

Vrijdag 23 mei
• Gebonden tomatensoep • Gebakken kibbeling met remouladesaus • Snijbonen • Gekookte aardappelen • Hopjes vla • Rauwkost

Zaterdag 24 mei
• Heldere kippensoep • Kip in satésaus • Nasi goreng met ei • Augurk • Kroepoek

Zondag 25 mei
• Bospaddenstoelensoep • Kip Cordon bleu • Wortel/peultjes • Gebakken aardappelen • Sinaasappelbavarois • Rauwkost

Maandag 26 mei
• Vergeten groentesoep • Roomschntisel • Savoiekool • Gekookte aardappelen • Chocoladevla • Appelmoes

Dinsdag 27 mei
• Zoete aardappelsoep • Omelet • Prei • Puree met peterselie • Kwark • Appelmoes

Woensdag 28 mei
• Gebonden preisoep • Pasta penne kip stroganoff • Geraspte kaas • Rauwkost • Ananas vla

Donderdag 29 mei
• Gebonden witlofsoep • Zalmfilet met hollandaisesaus • Wortelschijfjes • Gekookte aardappelen • Yoghurtijs • Rauwkost

Vrijdag 30 mei
• Toscaanse tomatensoep • Sucadelapje • Andijviestamppot • Spekjes • Kersenvla • Tutti frutti

Zaterdag 31 mei
• Heldere groentesoep • Kalfskroket • Appel-abrikozencompote • Patat frites • Vruchtenyoghurt

Zondag 1 juni
• Gebonden kerriesoep • Kipfilet • Doperwten spek/ui • Gebakken krielaardappelen • Vanillevla met boerenjongens • Rauwkost

Maandag 2 juni
• Mosterdsoep • Kalfssaucijs • Tuinbonen met spekroomsaus • Puree met bieslook • Vanillekwark • Appelmoes

Dinsdag 3 juni
• Zoete aardappelsoep • Knusper schnitzel • Wortel rustica • Bananenvla • Appel-abrikozencompote

Woensdag 4 juni
• Gebonden lente-ui soep • Gebakken vis met saus • Spinazie à la crème • Gekookte aardappelen • Vruchtenyoghurt • Rauwkost

Donderdag 5 juni
• Gebonden maïssoep • Sucadelapje • Stamppot snij-wittebonen • Spekjes • Hopjesvla • Appelmoes

Vrijdag 6 juni
• Gebonden Chinese kippensoep • Kip in satésaus • Bami goreng met ei • Atjar • Kroepoek • Ananasvla

Zaterdag 7 juni
• Ossenstaartsoep • Roomschntisel • Witlof à la crème • Gekookte aardappelen • Vla flip • Appelmoes

Zondag 8 juni
• Gebonden tomatensoep • Kip heksenfilet • Koninginnegroentemelange • Gebakken aardappelen • Aardbeienbavarois • Rauwkost

weekmenu parkwijk

Dinsdag 20 mei
• Heldere groentesoep • Kipspies/shaslick saus/kaasschnitsel • Spitskool/hete bliksem • Puree • Aardbeienvla • Rauwkost

Woensdag 21 mei
• Gebonden champignonsoep • Boomstammetje • Kapucijners/spek/piccalilly/wortelschijf • Gekookte aardappelen/puree • Chocoladevla • Appelmoes

Donderdag 22 mei
• Heldere lente-ui soep • Kip Paramaribo/bal • Sperziebonen/koolrabi • Puree/aardappelen • Sinaasappelvla • Rauwkost

Vrijdag 23 mei
• Heldere kippensoep • Gebakken vis/saus/varkenslap • Bloemkool/kaassaus/selderij • Gekookte aardappelen/puree • Perenvla • Appelmoes

Zaterdag 24 mei
• Gebonden tomatensoep • Gehaktballetjes in satésaus/schnitsel • Nasi/sperzieboon • Kroepoek/aardappelen • Advokaatvla • Komkommersalade

Zondag 25 mei
• Eiersalade • Limburgse stoofschotel • Wortel/peultjes • Aardappelrozetten/puree • Bitterkoekjesvla • Tutti frutti

Maandag 26 mei
• Heldere knolselderiesoep • Rookworst/rundervink • Stamppot spinazie/bietjes • Gekookte aardappelen • Dubbelvla • Appelmoes

Dinsdag 27 mei
• Gebonden mosterdsoep • Fusillischotel/omelet/omelet • Ratatouille/pomodoriesaus/snijbonen • Geraspte kaas/aardappelen • Vla flip • Rauwkost

Woensdag 28 mei
• Heldere vermicellisoep • Gehaktbal • Stoofperen/prei • Gekookte aardappelen/puree • Bananenvla • Rauwkost

Donderdag 29 mei
• Gebonden broccolisoep • Kalfslap • Koolrabi/spinazie • Puree/aardappelen • Hopjesvla • Appelmoes

Vrijdag 30 mei
• Heldere uiensoep • Zalmfilet met saus/slavink • Boterbonen/koolrabi • Krielaardappeltjes/aardappelen • Kersenvla • Rauwkost

Zaterdag 31 mei
• Paprikasoep • Hamburger met ui • Broccoli met saus/wortels • Puree/aardappelen • Ananasvla • Appelmoes

Zondag 1 juni
• Huzarensalade • Schnitzel • Andijvie/snijbonen • Gekookte aardappelen • Weekendcoupe • Appelmoes

Onder voorbehoud van wijzigingen.

Heeft u vragen over allergenen? Vraag het onze medewerkers!

Eet smakelijk!

Contact*

*Niet bestemd voor Open Eettafel en Avondrestaurant reserveringen. Daarvoor graag bellen naar of langskomen bij de receptie/gastvrouwen.

HOZO | Garbialaan 3 | 2182 LA Hillegom

0252 576 500