Open Eettafel & Avondrestaurant

Schuif gezellig aan!

Als u met anderen eten gezelliger vindt dan alleen, schuif dan gerust bij ons aan! U kunt elke middag in Bloemswaard, Parkwijk of Maronia terecht voor een warme maaltijd bij de Open Eettafel. Het menu bestaat uit drie gangen. U bent van harte welkom vanaf 12:15 uur. De kosten bedragen €9,55*.

Het avondrestaurant is bedoeld voor mensen, die graag ’s avonds een warme maaltijd willen eten in gezelschap van anderen. In Bloemswaard is het avondrestaurant dagelijks* geopend. In Maronia en Parkwijk hebben wij geen avondrestaurant.

In het avondrestaurants wordt een driegangenmenu’s in buffetvorm uitgeserveerd. Ook kunt u een drankje bij en/of een kopje koffie of thee na het eten bestellen. U bent van harte welkom vanaf 17:30 uur. Mee eten in het avondrestaurant van Bloemswaard is €12,60*.

Wilt u mee-eten? Dat kan! Reserveer dan uiterlijk een dag van tevoren bij de receptie in Bloemswaard of de gastvrouwen in Parkwijk en Maronia. U kunt ook telefonisch reserveren via 0252 576 500. De medewerkers van de receptie zijn van 08:00 tot 19:00 aanwezig voor reserveringen. Ook zijn onze medewerkers tussen 08:00 en 19:00 telefonisch bereikbaar. In het weekend kunt u bellen tussen 09:30 en 19:00.

*met uitzondering van feestdagen
* prijspeil 2024

open eettafel – vanaf 12:15 uur

avondrestaurant – vanaf 17:30 uur

weekmenu bloemswaard

woensdag 26 maart
• Zoete aardappelsoep • Kalkoen stooflap • Macedoine • Gebakken aardappelen • Vanille vla • Rauwkost

donderdag 27 maart
• Heldere groentensoep • Procureur lapje • Bloemkool • Puree • Vla flip • Appelmoes

vrijdag 28 maart
• Heldere kippensoep • Gepocheerd Kabeljauwfilet met saus • Koninginne melange • Gekookte aardappelen • Dubbelvla • Rauwkost

zaterdag 29 maart
• Gebonden kerriesoep • Saucijs • Stamppot prei • Spekjes • Kwark • Tutti Frutti

zondag 30 maart
• Zoete Paprikasoep • Kip Haasje • Doperwten • Provencaalse aardappelen • Chipolata Bavarois • Appelmoes

maandag 31 maart
• Gebonden kalfssoep • Runderburger gebakken ui • Spinazie a la creme • Gekookte aardappelen • Vruchten yoghurt • Appelmoes

dinsdag 1 april
• Heldere Champignonsoep • Kruiden omelet • Rode bieten met appel • Gekookte aardappelen • Kwark • Rauwkost

woensdag 2 april
• Tomaten groentensoep • Gebakken vis met saus • Wortel rustica • Puree met bieslook • Caramel vla • Rauwkost

donderdag 3 april
• Chinese kippensoep • Kip in satesaus • Nasi gorang met ei • Atjar/Kroepoek • Banaan met slagroom

vrijdag 4 april

GEEN AVOND RESTAURANT IVM ACTIVITEIT BEWONERS
• Pannenkoeken • Spek, kaas, stroop, poedersuiker en roomboter • Aardbeien ijs met slagroom

zaterdag 5 april
• Heldere Vermicellisoep • S[aghetti Bolognese • Geraspte kaas  • Vanille vla • Rauwkost 

zondag 6 april
• Londonderrysoep • Zwitsers kiprolletje • Spruiten • Gebakken aardappelen • Vla flip • Appelcompote

maandag 7 april
• Gebonden Zoete paprikasoep • Rundervink • Spitskool met saus • Gekookte aardappelen • Dubbelvla • Appelmoes

dinsdag 8 april
• Mosterdsoep • Zwamcijsje • Prei • Kerrie aardappelen • Ananas vla • Rauwkost

woensdag 9 april
• Gebonden bieslooksoep • Procureurlapje • Kapucijners ui/spek • Puree • Aarbeien vla • Appelmoes

donderdag 10 april
• Linzensoep • Rookworst • Stamppot Zuurkool • Spek • Bitterkoekjes vla • Tutti Frutti

vrijdag 11 april
• Gebonden tomatensoep • Gebakken Kibbeling met remouladesaus • Snijbonen • Gekookte aardappelen • Hopjes vla • Rauwkost

zaterdag 12 april
• Heldere kippensoep • Gehaktballetje in satesaus • Nasi goreng met ei • Augurk/Kroepoek • Vanille vla

zondag 13 april
• Bospaddenstoelensoep • Kip cordon bleu • Wortel/peultjes • Gebakken aardappelkroket • Sinaasappel Bavarois • Rauwkost

weekmenu parkwijk

woensdag 26 maart
Gebonden Ossestaartsoep Gehakt cordonbleu/HamlapjeSpinazie,ei/Wortelen • Gekookte aardappelen/Puree • Caramel vla • Appelmoes

donderdag 27 maart
• Heldere Aspergesoep • Slavink/Runderlap • Hutspot/Stamppot snijbonen • Gekookte aardappelen • Ananas vla • Wortel/Selderie

vrijdag 28 maart
• Gebonden Paprikasoep • Gehaktbal/Varkenslapje • Andijvie/Wittekool • Gekookte aardappelen/Puree • Sinaasappel vla • Appelmoes

zaterdag 29 maart
• Heldere bamisoep • Kip stroganoff/Gelderse schijf • Romanobonen/Bietjes • Puree/Gekookte Aardappelen • Frambozen vla • Rauwkost

zondag 30 maart
• Eiersalade • Gebakken zalm/Gehakt cordonbleu • Stoofperen/Sperziebonen • Gekookte krieltjes/Puree • Chocolade mousse • Appelmoes

maandag 31 maart
• Heldere preisoep • Stoofschotel/Hamlapje • Mexicomix/Stoofappel • Puree/Gekookte aardappelen • Perzikyoghurt • Appelmoes

dinsdag 1 april
• Gebonden Maissoep • Omelet champignon/kaas • Wortelen/Snijbonen • Aardappelen/Gekookte aardappelen • Dubbelvla • Rauwkost • Sla/Radijs

woensdag 2 april
• Heldere tomatensoep • Slavink/Gehaktbal • Doperwten/Stampoot andijvie • Spekjes/Puree • Abrikozenvla • Appelmoes

donderdag 3 april
• Gebonden Kerriesoep • Spaghetti bolognese/Gehaktbal • Geraspte kaas/Bloemkool • Gekookte aardappelen • Perenvla • Rauwkost • Tomaten/Feta

vrijdag 4 april
• Heldere Kippensoep • Gebakken vis, saus/Varkenslap • Romanobonen/Rode kool • Puree/Gekookte aardappelen • Hopjesvla • Appelmoes

zaterdag 5 april
• Gebonden kalfssoep • Sucadelap/Schnitzel • Stoofappels/Gemengde groenten • Gebakken aardappelen/Gekookte Aardappelen • Vanille vla • Rauwkost

zondag 6 april
• Tonijnsalade • Kiprollade/Procureurlapje • Broccoli/Wortelen, extra • Puree/Gekookte aardappelen • Aardbei bavarois • Appelmoes

maandag 7 april
• Gebonden preisoep • Varkenssuacijs/Kipburger • Snijbonen/Hete bliksem • Gekookte aardappelen • Bananen vla • Appelmoes

dinsdag 8 april
• Heldere Chamignonensoep/Omelet • Loempia, pindasaus/Sperziebonen • Chinese bami/Gekookte aardappelen • Kroepoek/Puree • Kwark • Komkommersalade

woensdag 9 april
• Gebonden pompoensoep • Rookworst/Hamlapje • Stamppot Boerenkool/Wortelen • Spekjes/Puree • Caramel vla • Appelmoes

donderdag 10 april
• Heldere Venkelsoep • Rundervink • Kip penne/Pestosaus/Appeltjes • Geraspte kaas/Gekookte aardappelen • Ijs • Zomerse salade

vrijdag 11 april
• Gebonden mosterdsoep • Stoofvis, saus/Varkenslapje • Koninginne melange/Wittekool • Puree/Gekookte aardappelen • Sinaasappel vla • Appelmoes

zaterdag 12 april
• Heldere groentensoep • Kip cordonbleu/Gelderse schijf • Stoofappel/Bietjes • Aardappel gratin/Gekookte Aardappelen • Chocolade mousse • Rauwkost

zondag 13 april
• Huzaren salade • Varkensrollade/Gehakt cordonbleu • Sperziebonen/Appeltjes • Puree/Gekookte Krieltjes • Weekendcoupe • Rabarber

Onder voorbehoud van wijzigingen.

Heeft u vragen over allergenen? Vraag het onze medewerkers!

Eet smakelijk!

Contact*

*Niet bestemd voor Open Eettafel en Avondrestaurant reserveringen. Daarvoor graag bellen naar of langskomen bij de receptie/gastvrouwen.

HOZO | Garbialaan 3 | 2182 LA Hillegom

0252 576 500