Open Eettafel & Avondrestaurant

Schuif gezellig aan!

Als u met anderen eten gezelliger vindt dan alleen, schuif dan gerust bij ons aan! U kunt elke middag in Bloemswaard, Parkwijk of Maronia terecht voor een warme maaltijd bij de Open Eettafel. Het menu bestaat uit drie gangen. U bent van harte welkom vanaf 12:15 uur. De kosten bedragen €9,55*.

Het avondrestaurant is bedoeld voor mensen, die graag ’s avonds een warme maaltijd willen eten in gezelschap van anderen. In Bloemswaard is het avondrestaurant dagelijks* geopend. In Maronia en Parkwijk hebben wij geen avondrestaurant.

In het avondrestaurants wordt een driegangenmenu’s in buffetvorm uitgeserveerd. Ook kunt u een drankje bij en/of een kopje koffie of thee na het eten bestellen. U bent van harte welkom vanaf 17:30 uur. Mee eten in het avondrestaurant van Bloemswaard is €12,60*.

Wilt u mee-eten? Dat kan! Reserveer dan uiterlijk een dag van tevoren bij de receptie in Bloemswaard of de gastvrouwen in Parkwijk en Maronia. U kunt ook telefonisch reserveren via 0252 576 500. De medewerkers van de receptie zijn van 08:00 tot 19:00 aanwezig voor reserveringen. Ook zijn onze medewerkers tussen 08:00 en 19:00 telefonisch bereikbaar. In het weekend kunt u bellen tussen 09:30 en 19:00.

*met uitzondering van feestdagen
* prijspeil 2024

open eettafel – vanaf 12:15 uur

avondrestaurant – vanaf 17:30 uur

weekmenu bloemswaard

maandag 17 februari
• Linzensoep • Rundervink • Bloemkool • Gekookte aardappelen • Kwark • Rauwkost

dinsdag 18 februari
• Gebonden vergeten groentensoep • Knusper schnitzel • Stamppot wortel knolselderij • Spek • Hopjesvla • Appelcompote

woensdag 19 februari
• Gebonden lente ui soep • Kip dijfilet • Snijbonen • Gebakken krielaardappelen • Griesmeel met bessensap • Rauwkost

donderdag 20 februari
• Gebonden tomatensoep • Gebakken zalmfilet holl, saus • Koninginne melange • Gekookte aardappelen • Aardbeien vla • Appelmoes

vrijdag 21 februari
• Heldere kippensoep • Bami met ei • Ajam pangang • Atjar /Kroepoek • Banaan met slagroom

zaterdag 22 februari
• Heldere groentensoep • Speklapje • Bruine bonen met spek en ui • Puree • Vanillevla met kaneel • Tutti Frutti

zondag 23 februari
• Gebonden aspergesoep • Runderlapje • Spruiten • Provencaalse aardappelen • Tiramisu Bavarois • Rauwkost

maandag 24 februari
• Gebonden preisoep • Procurerulapje • Tuinbonen • Gekookte aardappelen • Vanille vla• Appelmoes

dinsdag 25 februari
• Indiase Currysoep • Oesterzwam kroket • Spitskool • Gekookte Aardappelen • Kersenvla • Rauwkost

woensdag 26 februari
• i.v.m. Themadag bewoners patat met snack. Geen avond restaurant wel kunt u mee eten om 12:30 uur

donderdag 27 februari
• Gebonden Venkelsoep • Gestoofde kabeljauw Botersaus • Groenten Biryani • Wilde rijst • Vruchten yoghurt

vrijdag 28 februari
• Heldere groentensoep • Kalfslapje • Rode bieten • Gekookte Aardappelen • Bitterkoekjes vla • Appelmoes

zaterdag 1 maart
• Gebonden Pompoensoep • Sucadelapje • Hutspot • Spek • Griesmeel pudding met vruchtensaus

zondag 2 maart
• Ossenstaartsoep • Kippenbout • Witlof • Provencaalse aardappelen • Chipolata Bavarois • Rauwkost

maandag 3 maart
• Vergeten Groentensoep • Rookworst • Zuurkool Stamppot • Spek blokjes • Chocolade vla • Appelmoes

dinsdag 4 maart
• Toscaanse tomatensoep • Spaghetti Bolognese • Geraspte kaas • Rauwkost • Vanille vla

woensdag 5 maart
• Gebonden Kerriespoep • Krokante kipschnitzel • Doperwten • Puree met bieslook • Perzik yoghurt • Appelmoes

donderdag 6 maart
• Heldere kippensoep • Kip in satesaus • Nasi gorang met ei • Augurk/Kroepoek • Vruchten yoghurt • Tutti Frutti

vrijdag 7 maart
• Gebonden Champignonsoep • Gebakken Tilapiafilet met mostardsaus • Wortel Rustica • Gekookte aardappelen • Vla flip • Rauwkost

zaterdag 8 maart
• Gebonden Maissoep • Rundervink • Prei • Puree • Aardbeienvla

zondag 9 maart
• Uiensoep • Kip pesto rolletje • Romanobonen• Aardappel gratin taartje • Rijstevla met kersensaus • Rauwkost

weekmenu parkwijk

maandag 17 februari
• Heldere groentensoep • Rookworst/Rundervink • Stamppot boerenkool/Bietjes • Spekjes/Aardappelen • Dubbelvla

dinsdag 18 februari
• Gebonden broccolisoep • Fusillischotel/Omelet • Ratatouille, pomodoriesaus/Snijbonen • Geraspte kaas/Aardappelen • Vla flip • Rauwkost

woensdag 19 februari
• Heldere tuinkruidensoep • Gehaktbal • Bruine bonen, uitjes/Prei • Piccalilly puree/Puree • Bananenvla

donderdag 20 februari
• Gebonden champignonsoep • Kalfslap • Koolrabi/Spinazie • Aardappelen • Hopjes vla • Rauwkost

vrijdag 21 februari
• Heldere uiensoep • Botervis, saus/Slavink • Boterbonen/Koolrabi • Krielaardappeltjes/Aardappelen • Kersenvla

zaterdag 22 februari
• Gebonden tomatensoep • Hamburger, ui • Bloemkool/Wortels • Puree/Aardappelen • Ananas vla • Rauwkost

zondag 23 februari
• Huzarensalade • Schnitzel • Andijvie/Snijbonen • Gekookte aardappelen • Weekend coupe

maandag 24 februari
• Gebakken aspergesoep • Rookworst/Gehaktbal • Stamppot Zuurkool/Stamppot Snijbonen• Spekjes • Sinasappelvla • Appelmoes

dinsdag 25 februari
• HIGH TEA • Omelet/Champignon • Doperwten • Gekookte  Aardappelen 

woensdag 26 februari
• Gebonden Champiognensoep • Boomstammetje/Hamlapje • Rode bietjes/Wortelen • Puree/Gekookte Aardappelen • Citroenvla • Appelmoes

donderdag 27 februari
• Heldere tomatensoep • Sucadelap/Slavink • Prei/Sperziebonen • Aardappelen • Hopjes vla • Chocolademousse • Rauwkost

vrijdag 28 februari
• Gebonden Maissoep • Gebakken vis/Runderlapje • Koninginne melange/Romanobonen • Gekookte Aardappelen • Bananenvla • Appelmoes

zaterdag 1 maart
• Heldere tomatensoep • Hamburger/Gebakken ui/Saucijs • Chinese kool/Bietjes • Puree/Gekookte Aardappelen • Advocaatmousse • Appelmoes 

zondag 2 maart
• Huzarensalade • Kalkoen brisket/Varkenschnitzel • Sperziebonen/Doperwten • Gebakken krieltjes/Puree • Ijs

maandag 3 maart
• Heldere knolselderijsoep • Gehakbal/Kalfslapje • Spinazie met ei/Spitskool • Gekookte Aardappelen/Puree • Vruchtenyoghurt • Appelmoes

dinsdag 4 maart
• Gebonden Bloemkoolsoep • Champignon Omelet • Bietjes/Koolraap • Aardappelen/Gekookte aardappelen • Perenvla • Rauwkost

woensdag 5 maart
Vermicellisoep • Corndonbleu/Gehaktbal • Tuinboontjes, ham/Witlof • Puree/Gekookte aardappelen • Abrikozenvla • Appelmoes

donderdag 6 maart
• Mosterdsoep • Rundersaucijs/Slavink • Gemengde groenten/Bietjes • Gekookte aardappelen/Puree • Chocoladevla • Appelmoes

vrijdag 7 maart
• Uiensoep • Speklapje/Rundervink • Hete bliksem/Sperziebonen • Gekookte aardappelen • Ananasvla • Rauwkost

zaterdag 8 maart
• Gebonden tomatensoep • Kalfslapje/Saucijs • Wortelen/Doperwten • Puree/Gekookte Aardappelen • Chipolata • Appelmoes

zondag 9 maart
• Kipsalade • Varkenshaasje/Gehaktbal • Spruiten/Savoiekool • Aardappel gratin • Stoofpeer • Ijs

Onder voorbehoud van wijzigingen.

Heeft u vragen over allergenen? Vraag het onze medewerkers!

Eet smakelijk!

Contact*

*Niet bestemd voor Open Eettafel en Avondrestaurant reserveringen. Daarvoor graag bellen naar of langskomen bij de receptie/gastvrouwen.

HOZO | Garbialaan 3 | 2182 LA Hillegom

0252 576 500