Open Eettafel & Avondrestaurant

Schuif gezellig aan!

Als u met anderen eten gezelliger vindt dan alleen, schuif dan gerust bij ons aan! U kunt elke middag in Bloemswaard, Parkwijk of Maronia terecht voor een warme maaltijd bij de Open Eettafel. Het menu bestaat uit drie gangen. U bent van harte welkom vanaf 12:15 uur. De kosten bedragen €10,05*.

Het avondrestaurant is bedoeld voor mensen, die graag ’s avonds een warme maaltijd willen eten in gezelschap van anderen. In Bloemswaard is het avondrestaurant dagelijks* geopend. In Maronia en Parkwijk hebben wij geen avondrestaurant.

In het avondrestaurants wordt een driegangenmenu’s in buffetvorm uitgeserveerd. Ook kunt u een drankje bij en/of een kopje koffie of thee na het eten bestellen. U bent van harte welkom vanaf 17:30 uur. Mee eten in het avondrestaurant van Bloemswaard is €13,30*.

Wilt u mee-eten? Dat kan! Reserveer dan uiterlijk een dag van tevoren bij de receptie in Bloemswaard of de gastvrouwen in Parkwijk en Maronia. U kunt ook telefonisch reserveren via 0252 576 500. De medewerkers van de receptie zijn van 08:00 tot 19:00 aanwezig voor reserveringen. Ook zijn onze medewerkers tussen 08:00 en 19:00 telefonisch bereikbaar. In het weekend kunt u bellen tussen 09:30 en 19:00.

*met uitzondering van feestdagen
* prijspeil 2025

open eettafel – vanaf 12:15 uur

avondrestaurant – vanaf 17:30 uur

weekmenu bloemswaard

dinsdag 6 mei
• Zoete aardappelsoep • Oesterzwam kroket • Stamppot andijvie • Tutti frutti • Sinaasappelvla

woensdag 7 mei
• Gebonden Toscaanse tomatensoep • Varkensschnitzel • Savooiekool • Kerrieaardappelen • Kwark • Appelmoes

donderdag 8 mei
• Mosterdsoep • Gebakken kabeljauwfilet met saus • Wortelschijfjes • Puree met bieslook • Vanillevla • Rauwkost

vrijdag 9 mei
• Chinese kippensoep • Babi ketjap • Bami goreng met ei • Atjar • Kroepoek • Banaan met slagroom

zaterdag 10 mei
• Gebonden kerriesoep • Sucadelapje • Rode bieten • Gekookte aardappelen • Chocoladevla • Appelmoes

zondag 11 mei
• Gebonden lente-ui soep • Zigeunerschnitzel • Witlof à la crème • Gekookte aardappelen • Boerenjongensbavarois • Rauwkost

weekmenu parkwijk

dinsdag 6 mei
• Heldere selderiesoep • Cordon bleu • Foe yong hai • Nasi • Kroepoek • Doperwten • Gekookte aardappelen • Kwark •  Rauwkost

woensdag 7 mei
• Gebonden ossenstaartsoep • Slavink/Schnitzel • Spinazie/ei / Wortelen • Aardappelen/Gekookte aardappelen/Puree • Caramelvla

donderdag 8 mei
• Heldere aspergesoep • Rookworst / Runderlapje • Stamppot andijvie / Hete bliksem • Spekjes • Ananasvla • Appelmoes

vrijdag 9 mei
• Gebonden goulashsoep • Gebakken vis/saus • Gehaktbal • Wortelen / Wittekool kerrie • Aardappelen / Puree • Verse fruitsalade • Rauwkost

zaterdag 10 mei
• Heldere bamisoep • Kiprollade / Saucijs • Romanobonen / Bietjes • Gekookte aardappelen / Puree • Frambozenvla • Appelmoes

zondag 11 mei
• Eiersalade • Schnitzel / Gehakt cordon bleu • Stoofperen / Sperziebonen • Krieltjes / Puree • Chocolademousse • Rauwkost

Onder voorbehoud van wijzigingen.

Heeft u vragen over allergenen? Vraag het onze medewerkers!

Eet smakelijk!

Contact*

*Niet bestemd voor Open Eettafel en Avondrestaurant reserveringen. Daarvoor graag bellen naar of langskomen bij de receptie/gastvrouwen.

HOZO | Garbialaan 3 | 2182 LA Hillegom

0252 576 500